Akik át estek vagy benne vannak a korona vírus betegségben, azoktól kérdeznék?!
Én 8.napja vagyok beteg.
1. nap: torokkaparás fájdalom nélkül
2. nap: tüsszögés, szemfájdalom mozgatásra, homloküreg fájdalom, halánték fájdalom.
3.nap:orrfolyás, orrdugulás
4. nap: hőemelkedés majd 38.1°láz
Azóta kb. minden nap lázas vagyok (a legmagasabb mért 38.6 volt eddig)
Volt egy kis mellkasfájdalmam meg nehézlégzésem is,de az viszonylag hamar elmúlt..
A szagokat csak akkor éreztem ha kb. az orromba fújtam a parfümöt, ízeknél csak az alapízeket,de tegnap este észrevettem némi javulást. Már viszonylag távolról felismertem a pattogatott kukorica illatát 😀 Meg a narancsnak is volt egy minimális narancs íze (nem csak savanyú). Utoljára tegnap este voltam lázas,és utoljára akkor dugult be az orrom is, néha köhintek egyet-kettőt (az egész időszak alatt).
22/L
Anyum is pozitív,de ő csak náthás volt, hőemelkedése volt és rohamokban jött rá a köhögés. Ízeket, szagokat érzett.
Szia, én a gyógyulás útjára léptem. 11 nap telt el, az orrom még tele, és elég sokat köhögök. De napról napra jobb.
Ma tesztelek. Kíváncsi vagyok mit mutat ki. Picit felek is tőle, szeretném ha negativ lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!