Oltassa be a krónikus beteg 63 éves nagymamám a korona vírus elleni vakcinával? Eléggé félunk a vírustól,viszont kissé a vakcinátol is?
Döntsön ő maga, felnőtt ember.
Egyébként én azt mondom, hogy oltassa be magát, a vírusnál minden oltás jobb, főleg ilyen idősen.
Mindenképpen!
Ilyen kérdést kár is kiírni, mert a 10-eshez hasonló full kretének válasza elolvasásra sem érdemes.
Akinek van egy csöpp esze, az beoltatja magát. Nekem személy szerint bármelyik oltás jöhet. Bármi jobb, mint a semmi.
"Akinek van egy csöpp esze, az beoltatja magát."
szóval higgyünk el mindent amit a mainstream média etet velünk és rohanjunk oltatni, ahelyett hogy fáradságot és időt rászánva egy kicsit kutakodnánk a témában, hogy a saját magunk által begyűjtött infó után megalapozott döntést tudjunk hozni
érdekes...
Más érdekesség: egy Nobel díjas virulógus (tehát nem egy aluminiumsapkás konteós) szerint a Covid-19 járványt laborban rakták össze....
Dr. Tony Fauci egy olyan lab csapat tagja volt, akik virusokkal dolgoztak, próbálták őket erősebbé, fertőzőbbé tenni. Amikor az USA kormánya moratoriumot adott ki, hogy a kísérleteket állítsák le, Fauci a Wuhan laborba vitte át a munkát, mert ott továbbra is legálisan kísérletezgethetett a korona vírus még veszélyesebbé tételével.
Ez a német prof pedig meg vagy győződve róla, hgy a covid Wuhanból jött:
[link] (magyarra is lehet állítani a szöveget)
Én nem mondom hogy oltasd be a nagyit vagy sem, én csak 2 fránya cikket osztottam meg amit vagy elolvasol vagy sem... A többiek véleménye nem érdekel.
Szerintem igen.
Az én anyám 73, de oltásellenes. Én is 100% ban az voltam.
Most viszont elkaptam a vírust. Bízom benne, hogy termelek ellenanyagot, ha nem akkor az orosz vakcinán elfogok gondolkodni.
szemezgettem neked a világ híreiből
az idióta oltás-fanatikusok majd megvádolnak, hogy ez mind hazugság...
nézd, ezeket nem én fotosoppoztam őssze, ezek különböző forrásokból származó cikkek
nem azt mondom hogy az oltás nyírta ki őket, sőt, az össze hivatali szerv (még a cikkek maguk is) azt állítják, hogy véletlen volt a halál és semmi köze a szurihoz, de baszki, jóérzésű ember ennyi zora hír után nem siet oltatni idős családtagot
58 éves anyuka, nagymama, Virginia államban, Pfizer oltás után pár órán belül elhalálozott: [link]
78 éves kaliforniai nő röviddel a Pfizer oltás után elhalálozott: [link]
42 éves korfui ápolónő, a második dózis után lebénult és tolószékbe kényszerült: [link]
70 éves férfi, kb. 25 perccel az első dózis után meghal New Yorkban: [link]
18, az eszedbe se jutott hogy azokat a számokat eltorzíthatták, ugye?
szenátor-képviselő megkérdőjelezik a számokat:
CDC elismeri, hogy a számok nem valósak: [link]
a húgyagyút, aki 'elüti az autó'-t kommentelte azt már figyelembe se veszem... biztos ő az aki a pohár víz elfogyasztásának hosszútávú mellékhatását hasonlította össze az mRNS vakcinákkal :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!