Háziorvosom nem javasolja nekem az oltást, ez miért van?
Figyelt kérdés
19 vagyok, makk egészséges. Azért akartam felvenni mert érettségizek idén és utána egészségügyi pályára megyek ahol betegekkel fogok foglalkozni. Orvosommal konzultáltam viszont ő azt mondta, hogy semmiféle képpen sem ajánlja számomra az oltással történő immunizálást.
Ennek mi oka? Nincsen semmi egészségügyi problémám és ezzel ő is tisztában van. Az oltást sem magamért szeretném felvenni hanem másokért.
Egyébként ez nem csak a koronavírussal való oltásról szól, ősszel szüleimnek az influenza oltással kapcsolatban is ugyanezt mondta, hogy nem ajánlja sem nekik sem nekem.
2021. febr. 23. 13:18
11/15 anonim válasza:
Az orvosod felelőtlen, szakmailag egy nulla, nyugodtan széttépheti a diplomáját.
12/15 anonim válasza:
Lehet hogy pont felelős az orvosa! Igaz más korosztályból, de több emberről tudok, akiknek az orvosa egyik korona oltást sem jsvasolja. Attól hogy agyba főbe nyomátják a vakcinákat, nem jelenti azt, hogy minden orvos kötelező szerűen javasolja bármelyiket is.
13/15 anonim válasza:
Covid ide vagy oda, az az orvos, aki indoklás nélkül“nem ajànlja” az influenza oltàst, az menjen végre nyugdíjba!
14/15 anonim válasza:
Na megjelent egy chipes idióta. Az alufóliát feltekerted már a fejedre? 😁😁😁
15/15 anonim válasza:
mert még élve akar látni a háziorvosod. Nem mindegyik ilyen lelkiismeretes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!