Ön melyik vakcinával oltatná be magát?
10
Én elhiszem, hogy fáj az igazság, de ez még nem jogosít fel ilyen hangnemre! :)
12
Már nem azért, de az ember más véleményéből tudd tanulni, abból hogy leírod hülyeséget írtam, az óvoda szint. Elfogadom, ha hülyeséget írtam, de abból haszon nincs, hogy ilyen kétbites szinten reflektálsz. :)
Gyengébbek kedvéért: Ilyen szituációban nem árt megírni pontosan mivel nem értesz egyet és nem leereszkedni a majmok szintjére, bár ez lehet sértés volt a majmokra.
"- Ha beoltom magam és a nagyapámat, átölelhetjük egymást?
- Nem."
Honnan veszed?
#13 ne foglalkozz ezzel az idiótával
az ilyeneket akkor sem tudod meggyőzni, ha Nobel díjas publikált virulógusokat másolsz be... szerintük az is csask konteózik
...lehet, hogy nem is valós személy, hanem egy bot... a gugli fejlesztette AI, amiben fut a 'csakazértisellenkezzéssértegess' algoritmus
agyrém
18-as, azért mert te még nem találtad meg a Nobel díjas bácsi cikkét, nem jelenti azt, hogy nem is létezik
bár kétlem hogy értenéd, angolul van
direkt nem másolom be, mert akkor meg azt fogod reagálni, hogy a bácsi konteózik és biztos lefizették
menthetetlenek vagytok sajnos
Én nem szeretném beoltatni magam, de ha muszáj lesz ahhoz, hogy utazhassak, akkor be fogom. Nekünk az utazás és a csavargás az életünk. :)
Akkor pedig ha lehet választani, akkor az oroszt fogom kérni vagy a kínait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!