Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Bemernétek magatokat oltatni...

Bemernétek magatokat oltatni covid ellen?

Figyelt kérdés
2021. febr. 20. 15:31
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
23%

Azok után amiket hallottam 1-2 dokitól semmiképp.

Nálunk egyedül a legkorruptabb háziorvos reklámozza az oltást, a többinél ha megkérded csak annyit mondanak "a te döntésed".

2021. febr. 20. 17:07
 12/33 anonim ***** válasza:
64%
#11 Na mesélj, mit hallottál?
2021. febr. 20. 21:49
 13/33 anonim ***** válasza:
79%

Engem is érdekel, hogy mit hallottál. Én magam is be vagyok oltva, illetve az utóbbi hetekben, lassan hónapokban több száz olyan kollégával találkoztam, aki be van oltva és érdekes módon sem én sem ők nem tapasztaltunk semmi olyat, ami miatt ne tudnám az emberek többségének javasolni az oltást.

Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul, de valahogy én nem hallottam olyan dolgokat az oltásról, amiket az itt kommentelők jelentős része állítólagosan hallott.

Mielőtt jönnének a konteósok, elmondom, hogy egyik gyógyszercég sem pénzel. Nagyon szívesen megmutatom bárkinek azt a néhány matricát, noteszt és golyóstollat, amit eddig sikerült a gyógyszergyáraktól kapnom.

2021. febr. 20. 22:15
 14/33 anonim ***** válasza:
37%
#12 Az valóban egy mese lesz, mese habbal...
2021. febr. 21. 00:30
 15/33 anonim ***** válasza:
54%

13-as vagyok

Még azt hozzátenném, hogy eddig elég sok kérdést megválaszoltam az oldalon a témában. Hasonlókat írtam, mint most. Többször megkaptam, hogy hazudok, pénzért kommentelek stb. Vajon, ha egyszer tényleg hazudnék és felsorolnék olyan súlyos, akár hosszan fennálló mellékhatásokat, amiket nem tapasztaltam az oltást követően, akkor is jönnének a konteósok megállapítani, hogy hazudok, vagy az feltétel nélkül igaz számotokra?

2021. febr. 21. 00:38
 16/33 anonim ***** válasza:
59%

2x leírtam de törölték, úgyhogy többet nem írom le, mert felesleges a cenzúra az megy 1000-el. Ha valamit kiírsz a mellékhatásokról és van valóságalapja az oltással kapcsolatban azonnal törlik, ha meg 1-2 troll kiír 1-2 elborult dolgot az kinn marad...

Másik dolog meg ami még tök poén senki nem ír se laposföldes, se gyíkemberes dolgokat csak az oltásmániások holott ezekben a dolgokban max 100millából 1 ember ha hisz de szerintetek mindenki aki nincs egy véleményen veletek :D

Annyira szánalmas gyerekes ez az egész hogy az már hihetetlen.

Szóval jah én egészen biztosan nem oltakozom, tőlem verhetitek a nyálatokat hogy brühühü laposföldes, meg ócsárolhattok ahogy akartok de nem nem oltatom be magam.

Részemről ezzel le is zártam a dolgot a kérdést pedig töröltem a megválaszolt kérdések közül, úgyhogy verhetitek nyugodtan tovább a nyálatokat.

2021. febr. 21. 10:04
 17/33 anonim ***** válasza:
37%
16, köszönjük, Emese.
2021. febr. 21. 11:38
 18/33 anonim ***** válasza:
49%
Köszönöm szépen, de átadom a vakcinámat másnak. Az én gyerekkoromban kötelező volt az oltás. Az egyiktől anafilaxias sokkot kaptam egy másikat pedig kidobta a szervezetem...
2021. febr. 22. 05:36
 19/33 anonim ***** válasza:
27%

"Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul, de valahogy én nem hallottam olyan dolgokat az oltásról, amiket az itt kommentelők jelentős része állítólagosan hallott."

Inteligensnek tünsz ezért szivesen vitába szállok veled :)

Nem hallottál 'olyan dolgokat'? Mire gondolsz? Káros mellékhatásokra?

Mert ha azokra, azok vannak dögivel. Persze ha bemásolok néhány cikket, megkapom, hogy laposföldes vagyok, de ba$zki, nem én photoshoppoztam ezeket össze, hanem különböző oldalakon jelentek meg.

ELismerem és a cikk írói is azt mondják, hogy boncolás nélkül nem bizonyított, hogy az oltás a ludas, de könyörgöm, jóérzésű ember képtelen elfogadni azt, hogy ezek mind "véletlenek". Túl sokan vannak és túl durva tünetekkel (oltás után pár órán vagy 1-2 napon belüli halál), rááadásul soknál a rokonok-barátok esküdnek, hogy előtte az illető makk egészséges volt...

58 éves nő, Virginia állam: [link]

78 éves nő, Kalifornia állam: [link]

42 éves nő, Korfu (nem halál, "csak" bénulás): [link]

70 körüli férfi, New York város: [link]

52 éves férfi, India: [link]

39 éves nő, Ohio állam: [link]

Nem vagyok az oltások ellen! Bátran sorbaálltam az összes szurihoz, amit anno gyerekkorunkban adtak, és azoknál biztos nem voltak ilyen durva mellékhatások, különben a szüleink nem engedték volna hogy megkapjuk őket.

De ezen új vakcinák mögött nincs ott az évekig tartó állatkísérlet, majd az azt követő évekig tartó emberi tesztek. Viszont akkor meg hogy a fenébe tudják ilyen könnyen hírdetni, hogy ezek biztonságosak amikor jobbról-balról jönnek a halálhírek meg bénulások?

Kulturáltan fogalmaztam a kommentet, várom a kulturált ellenérveket. Aki csak annyit tud írni, hogy hazudok meg összeesküvésezek, az elmehet a ...-ba.

2021. febr. 27. 08:47
 20/33 anonim ***** válasza:
53%
Ezeknek az eseteknek semmi köze az oltáshoz. Ha van 100 millió beoltott rövid időn belül, akkor azok közül nyilván meghalnak emberek ebben-abban. Ez egyszerű statisztika. Felesleges a rémhírterjesztés.
2021. febr. 27. 09:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!