Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Eddig sikerült megúsznod a...

Eddig sikerült megúsznod a koronavírust?

Figyelt kérdés

2021. febr. 18. 18:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
21%

Viktor megrendelte már 2017-ben covidtesztelésre vonatkozó PCR teszteket. Értitek... 2017-ben. EZ TÉNY:

wits.worldbank.org

[link]

Enyhén szólva is elgondolkodtató... Ezt a sertésinfluval is eljátszotta számos Kormány, így a Magyar Kormány is, akárcsak 2017-ben a cow-id-1984 kapcsán.

Honnan tudta vajon a járvány már 2017-ben, hogy spontán meg akar jelenni majd 2019 végén...? Vagy a miniszterek tudtak már előre valamit? És ebből vajon mire lehet következteni...?

2021. febr. 19. 19:16
 12/26 anonim ***** válasza:
73%

Én megúsztam (BP. XV. kerület), az család, a barátok is, illetve 3an kapták el azok közül akiket ismerek (kb 2-300 emberből). Aztán ez a tünetmentes dolog meg olyan, hogy a franc se tudja...szerintem ha ez jellemző lenne, akkor sok ilyen esetről lehetne hallani, hogy valakit teszteltek és kiderült, hogy átesett rajta, de nem nagyon hallani ilyenről.

És igazából az nem is olyan "jó", mert ha nem vagy nagyon beteg, akkor általában antitest sem termelődik. Egyik barátom csak picit náthás volt, nála kiderült, hogy pozitív. Utána egy hónapra rá elment szerológiai tesztre és nincs antitest a vérében.

Mindenesetre valahogy találkoznia kell a szervezetnek a vírussal, mert eltűnni soha nem fog, hogyha immunis nem is, de ellenállóbb legyen az ember. Erre meg vagy a megfertőződés vagy a vakcina a megoldás. Az utóbbinak jobban örülnék. De nem akarom szétoffolni a kérdést ennél jobban már.

2021. febr. 19. 22:49
 13/26 anonim ***** válasza:
46%
Én meg voltam fázva,sztem turi hogy a halálos covid nájntín lehetett.
2021. febr. 20. 14:34
 14/26 A kérdező kommentje:
12 nem offoltad szét, köszönöm, ment a zöld pipa részemről.
2021. febr. 20. 14:40
 15/26 everlight ***** válasza:
28%
Semmi jelentősége,mert egészséges emberekre nem veszélyes,nagy a füstje de nincs lángja
2021. febr. 20. 16:31
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó!

28 éves egészséges, felnőtt nő vagyok. A munkám miatt rendszeresen átestem különböző egészségügyi vizsgálatokon, mindig jó eredményekkel. Tavaly elkaptam a koronavírust. Amint érzékeltem a tüneteket azonnal tesztet kértem. 2 hétig szenvedtem, szó szerint. Láz, fejfájás, köhögés és miegymás. Végül tüdőgyulladást kaptam, ami bár már a leleteim szerint sikerült kikezelni, mégis megkeseríti az életemet. sokat fulladok, köhögök, fáradt vagyok, de éjszaka alig alszom.

Na ezek után gondold át kérlek amit írtál! Nem egy ember járt így, mint én

2021. febr. 20. 17:54
 17/26 anonim ***** válasza:
55%

"a miniszterek tudtak már előre valamit?"

Aha, valaki meg már akkor tudta, hogy 19-20-ban kik lesznek majd a miniszterek, és csak nekik mondta el, ugye? Alacsony a kerítés, tényleg...

2021. febr. 20. 18:05
 18/26 everlight ***** válasza:
0%
Azért szenté ne akarják avatni azokat akik elkapták,már ha valóban létezik és nem az influenzát nevezték át.
2021. febr. 20. 21:26
 19/26 anonim ***** válasza:
90%
Sajnos bármikor van valami nagyobb influenzajárvány akkor mindig benyelem. Na mármost én is átestem a covidon, gyakorlatilag olyan volt mintha az összes eddigi influenzát egyszerre élném át. Természetesen mindenkinek mások a tünetei, a kórlefolyása. Senkinek nem kívánnék semmi rosszat, csak amikor ott tart a világ, hogy ez a koronavírus már 2 éve fertőz és szedi az áldozatait, akkor vannak még olyanok akik azt mondják hogy olyan mint az influenza. Na azok azért jó lenne ha 2 hétre átélnék az erős tüneteket. Attól mert van akin tünetmentesen megy végig és van aki csak enyhe tüneteket észlel még nem jelenti azt hogy akkor ez csak kamu meg nincs is.
2021. febr. 20. 21:32
 20/26 anonim ***** válasza:
63%
Azért mégse kívánj nekik ilyeneket, már csak azért se, mert van az egészségügynek anélkül is épp elég dolga. ;-)
2021. febr. 20. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!