Eddig sikerült megúsznod a koronavírust?
Viktor megrendelte már 2017-ben covidtesztelésre vonatkozó PCR teszteket. Értitek... 2017-ben. EZ TÉNY:
wits.worldbank.org
Enyhén szólva is elgondolkodtató... Ezt a sertésinfluval is eljátszotta számos Kormány, így a Magyar Kormány is, akárcsak 2017-ben a cow-id-1984 kapcsán.
Honnan tudta vajon a járvány már 2017-ben, hogy spontán meg akar jelenni majd 2019 végén...? Vagy a miniszterek tudtak már előre valamit? És ebből vajon mire lehet következteni...?
Én megúsztam (BP. XV. kerület), az család, a barátok is, illetve 3an kapták el azok közül akiket ismerek (kb 2-300 emberből). Aztán ez a tünetmentes dolog meg olyan, hogy a franc se tudja...szerintem ha ez jellemző lenne, akkor sok ilyen esetről lehetne hallani, hogy valakit teszteltek és kiderült, hogy átesett rajta, de nem nagyon hallani ilyenről.
És igazából az nem is olyan "jó", mert ha nem vagy nagyon beteg, akkor általában antitest sem termelődik. Egyik barátom csak picit náthás volt, nála kiderült, hogy pozitív. Utána egy hónapra rá elment szerológiai tesztre és nincs antitest a vérében.
Mindenesetre valahogy találkoznia kell a szervezetnek a vírussal, mert eltűnni soha nem fog, hogyha immunis nem is, de ellenállóbb legyen az ember. Erre meg vagy a megfertőződés vagy a vakcina a megoldás. Az utóbbinak jobban örülnék. De nem akarom szétoffolni a kérdést ennél jobban már.
Kedves utolsó!
28 éves egészséges, felnőtt nő vagyok. A munkám miatt rendszeresen átestem különböző egészségügyi vizsgálatokon, mindig jó eredményekkel. Tavaly elkaptam a koronavírust. Amint érzékeltem a tüneteket azonnal tesztet kértem. 2 hétig szenvedtem, szó szerint. Láz, fejfájás, köhögés és miegymás. Végül tüdőgyulladást kaptam, ami bár már a leleteim szerint sikerült kikezelni, mégis megkeseríti az életemet. sokat fulladok, köhögök, fáradt vagyok, de éjszaka alig alszom.
Na ezek után gondold át kérlek amit írtál! Nem egy ember járt így, mint én
"a miniszterek tudtak már előre valamit?"
Aha, valaki meg már akkor tudta, hogy 19-20-ban kik lesznek majd a miniszterek, és csak nekik mondta el, ugye? Alacsony a kerítés, tényleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!