A második korona oltás nagyon durva mellékhatásokat produkál, 40 fokos láz 4-5 napig, erős fejfájás. Ti mit tapasztalatok?
Ha igaz az, ami itt az első 50 percben elhangzik:
https://www.youtube.com/watch?v=ervsEwB7kOc
...akkor elég nagy ostobaság beadatni. Érdemes várni egy-két évet, aztán ha nálunk nem lesznek ilyenek:
...akkor el lehet újra gondolkodni, hogy szeretnénk-e kiborgokká válni... :)
Hát, én tudományos kérdésekben nem a Youtube-ról tájékozódnék.
A kiborg témát pedig normális ember azonnal ejti.
A mutációk alakulásáról, irányáról azért vannak információi azoknak, akik ezzel foglalkoznak. Lehet következtetéseket levonni, de persze nem te meg én vagyunk képesek erre. A különbség közted és köztem, hogy én megbízom a tudósokban, sokkal inkább, mint a Youtube-ban.
Még nem kaptam meg az oltást, de nem hallottam ilyenről. Vagy semmi mellékhatás nem jelentkezett, vagy csak enyhék, rövid ideig. Ismerőseimtől is tájékozódtam, nem csak a médiából.
Az biztos, hogy a vírus fertőzés sokkal súlyosabb, tovább tart, és hosszútávú hatásai is lehetnek. Az oltási reakciók ellenben csak azt mutatják, hogy sikeres az immunrendszer aktiválása.
Ennek az oltásnak nem most fogjuk érezni a hatását hanem később amikor már senki nem gondol erre vissza.
Logikusan csinálták így, mivel ha az elsők között beoltottaknál súlyos mellékhatások jelentkeznek, akkor a továbbiakban senki nem oktatná be magát.
13-as, ha ennek a videónak csak a tizede igaz, hát elég nagy sz.ban vagyunk.
Az sem véletlen hogy a legidősebbeket oltják be először majd a krónikus betegeket. Rájuk majd azt mondják hogy amiben meghaltak az öregségi vagy egyéb baj volt.
Igen, az eüs dolgozók is oltva lesznek, rájuk is lehet fogni sokmindent hogy elkapták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!