Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ki tudja a nevét annak a...

Ki tudja a nevét annak a köptető szirupnak, amelyet gyerekkorban kaphattam?

Figyelt kérdés

Barna színű köptető szirup volt és nagyon finom volt az íze. Sokan mondják h gyerekkorukban ők is kaptak, de nem emlékeznek a nevére. Valaki esetleg tudja? Mert az én gyerekemnek is most azt szeretnék venni s mindíg ha beteg ledz. Most csak sajnos valami rózsaszín színűt tudtam venni amit meg is kóstóltam s valami förtelmes epresnek állított ízű.

Nagyon szépen köszönöm ha valaki esetleg tudja.

#köptető szirup
2021. febr. 16. 22:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én 1995-ben születtem és én úgy emlékszem a Mucopront volt. De lehet rosszul emlékszem és a Rhinatiol volt az? Imádtam az ízét. Mikor a szüleim nem látták volt, hogy sunyiban rájártam és csak az íze kedvéért szlopáltam... :D
2021. febr. 16. 23:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem az ízére, illetve ez egyébként is szubjektív, de a Prospan talán még nem szerepelt egyik válaszban sem eddig.
2021. febr. 17. 00:16
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ipekakuána. Én erre emlékszem, az illata nagyon jó volt, és ízre sem volt rossz.
2021. febr. 17. 01:42
 14/18 A kérdező kommentje:

köszi a sok tippet. havonta veszek egy- egy köptetőt amit írtatok. remélen h meglesz.

a mucopront s a rinathiol szerintem túl új, de azokat is kipróbálom. valaki azt mondta a munkahelyemen h ő sem emlékszik a névre de az íze hasonlít a St. Hubertus 33-ra, csak nem annyira alkoholos stb.

2021. febr. 17. 19:56
 15/18 anonim ***** válasza:

Lándzsásutifű szirup?

Vagy esetleg ördögös volt a doboza? Én azt a gyógyszert szeretném tudni, ami nagyon keserű volt és minden kanál gyógyszer után kinyomhattam egy ördögöt a köptető oldalán.

2021. aug. 7. 02:00
 16/18 anonim ***** válasza:
15-ös:Az klacid szirup volt.
2022. ápr. 17. 18:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Uhh köszönöm, nagyon nosztalgikus ez név. Tuti hogy szedtem ilyet és abszolút lehet, hogy ez az amit keresek. Nagyon keserű volt, utáltam bevenni csak azért vettem rá magam, hogy utána kinyomhassam az ördögöt. A dobozára lennék nagyon kíváncsi de a google nem a barátom most :(
2022. ápr. 19. 01:13
 18/18 anonim ***** válasza:

#17:

[link]

2022. ápr. 19. 04:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!