Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akkor ez most hogy is van?

Akkor ez most hogy is van?

Figyelt kérdés
Az FFP2 maszkokon van szellőzőnyílás,viszont ezen ki-be jár a vírus ha akar,nem?képet lehet találni róluk a neten,most nem szúrok be linket róla.
2021. febr. 15. 11:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%
Olyan FFP2 maszkot kell venni, amin nincs ilyen szelep. Rengeteg ilyen letezik.
2021. febr. 15. 11:47
 2/16 anonim ***** válasza:
Abban hogy fog levegőt kapni? Ha teljesen ráilleszkedik az arcára, és szelep sincs, akkor hogy fog járni a levegő órákon keresztül?
2021. febr. 15. 11:50
 3/16 anonim ***** válasza:
Ki be járkál, csak sokkal minimálisabban, mint amúgy. Mert egyrészt az is szűr valamennyit, másrészt nem tudom, hogy észrevetted-e, de a többi részén nincs szelep.
2021. febr. 15. 11:57
 4/16 anonim ***** válasza:
Németeknél pl. A szelepes nem elfogadott. Nem véletlenül. A találékony emberek még megmanipulálnák a szelepet, hogy ne fuldokoljanak a levegőadótól(maszk).
2021. febr. 15. 11:59
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

2

Siman lehet levegot venni benne, en is ilyet hasznalok.

2021. febr. 15. 12:00
 6/16 A kérdező kommentje:

#1 nem szelepesre gondoltam.amelyik nem szelepes,azon is van szellőzőnyílás ergo nem tudom hogy véd-e bármitől is.

Németben vettem és ez sem szelepes,89 eurocent volt darabja.

2021. febr. 15. 15:24
 7/16 anonim ***** válasza:

6

szelep = szellőzőnyílás

Nem tudom, hogy miről beszélsz, mert én még nem találkoztam ilyennel. Gyere át Szlovákiába, itt kapsz bárhol adómentesen (áprilistól adómentes).

2021. febr. 15. 15:26
 8/16 A kérdező kommentje:
2021. febr. 15. 15:57
 9/16 anonim ***** válasza:

8

És ezen hol van a szelep vagy a szellőzőnyílás?

2021. febr. 15. 16:03
 10/16 A kérdező kommentje:
9) ismétlem hogy nem szelep.de 2 sorban az apró lyukak jól láthatóak rajta.használva amúgy marha jó mert szemüveges vagyok és végre nem párásodik be a szemüveg,simán távozik a pára rajtuk.ebből gondoltam hogy a vírus is ki-be jár rajta zavartalanul.
2021. febr. 15. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!