Ez most pozitiv?
Sziasztok.
Voltam önkéntes hiv/szifilisz teszten.
Kaptam egy olyan eredmenyt hogy a szifiliszem gyenge pozitiv.
Ez mit jelent?
Szia.
A fertőzés oka csaknem mindig az óvszer nélküli nemi aktus fertőzött személlyel. A fertőzés sérült bőrön vagy nyálkahártyán keresztül hatol be a szervezetbe.A megfelelően kezelt első és második stádiumú syphilis tökéletesen gyógyítható. A harmadik fázisban a gyógyulás eredményessége már a kialakult szervkárosodások mibenlététől és súlyosságától függ.
Hasznaltunk gumit. 🙄
Ezért nem értem
1. Vagyok
A nemi szerv környékén, a szeméremdombon, a gáttájékon lehetnek olyan nemi úton terjedő elváltozások, amik a bőr dörzsölésével szexuális aktus alatt, könnyen megfertőzik a partnert.Orális szex útján is lehet nemi betegséggel fertőződni
A HPV vírus, a herpeszvírus, de még a gonorrhoea és a szifilisz is terjedhet így, és a szájnyálkahártyán alakíthat ki tüneteket.
1.vagyok szinten
az óvszert csak egy bizonyos magasságig lehet a hímvesszőre húzni, a hüvelybe, viszont a hímvessző egésze bekerül. Amikor folyása van a női partnernek, akkor az egész hüvelyben van gyulladás, tehát nem nehéz elképzelni, hogy a betegséget okozó baktériumok és gombák, könnyen átjutnak az óvszer ellenére is a férfi partnerre.
Igen tudom. De most nem ez a lenyeg.
Gyenge pozitiv eredmennyel erdemes bemenni hozzajuk? Azt irjak hogy 2-3 het mulva ismeteltessem meg a tesztet. De ha nem akarok addig varni ? Es bemegyek elkuldenek mert gyenge negativ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!