Ha belegondolunk, új variánsokkal a végtelenségig fenn tudják tartatni ezeket állapotokat, ha akarják?
Nem érdekes, hogy elhanyagolható-e:
mint mondtam: ÉRTELMES ember nem csökkenteni akarja a hatalmát, hanem növelni.
Márpedig most mindenkinek SOKAT csökkent a hatalma, még a legnagyobb királynak is.
Tudom, hogy ha 100%-os bizonyítékot kapsz, akkor is előhozol egy újabb, hajánál fogva előrángatott hülyeséget.
Nos: jogod van hülyének lenni.
Egy dologra nincs jogod: terjeszteni.
Nézd meg a fórum címét, mi van oda írva?
EGÉSZSÉG, immunrendszer.
NEM pedig "hülyék gyülekezete"!
Úgyhogy elég volt belőled.
Ha a konteóid terjeszteni akarod, menj át az ezotériára.
Köszönöm.
11
Nem tudsz 100%-os bizonyítékot felhozni ugyanis a tények magukért beszélnek.
A leggazdagabbak tovább növelték vagyonukat és hatalmukat is általa.
Teljesen nyilván nem akarják bedönteni a gazdaságot de egy válsággal a kis és közepes cégek egy évtizedes haladását le lehet törni, a középosztályt meg lehet gyengíteni. És ennyi elég is. Nem kell teljesen megsemmisíteni a gazdaságot, nyilván annyira nem hülyék.
14
Valami bűzlik csak a média a kezükben van így azt adnak le amit csak akarnak
Amint látod, az internet nincs a kezükben, hiszen te is szabadon terjesztheted a kreténségeidet.
Tehát bármelyik ezzel foglalkozó komoly tudós leírhatja a tényeket.
Hol is vannak ezek?
16
Nem igaz. Mert ha egy forrás a hivatalostól eltérőt állít rögtön megindul a lejárató kampány az ellen a hírportál, csatorna, fórum stb ellen. Ebben nagyon jók.
Mintha valamit nem értettél volna.
A lejárató kampány ha megindul, az inkább reklám az illetőnek, az írást pedig nem tüntetik el.
Tehát 𝐇𝐎𝐋 van annak a sok megbízható, komoly víruskutatónak az írása, akiről te beszélsz?
18
Nem igaz ez sem.
Már cenzúráznak egész komolyan.
Ugyanakkor nekem mi hasznom van ebből a nagy reklámból?
Az interneten nincs cenzúra, ez még Kínában sem működik maradéktalanul.
Nem adtál példákat.
Úgyhogy a további hazugságaid nem érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!