Milyen ézés amikor Covid mintát vesznek? Aki átesett rajta le tudná írni?
Figyelt kérdés
Hallottam hogy az ember orrán ledugnak egy ilyen fémet milyen érzés volt nektek?2021. febr. 9. 09:30
11/12 anonim válasza:
Tudomásom szerint az orrból az antigén teszt, garatból a PCR teszt készül. Egyik sem kellemes, de nem is vészes. Mindkettőn túlestem párszor, legkellemetlenebb a legutóbbi antigén tesztem volt, de is pár másodpercig volt rossz, és akkor sem fájt, csak kellemetlen volt. Úgy vettem észre, hogy attól függ, ki hogy veszi a mintát. Minél tovább forgatják a pálcikát az orrban, annál kellemetlenebb érzés.
12/12 anonim válasza:
Engem hetente 2x tesztelnek orrból. Nagyon kellemetlen, de elég nehezen tudom leirni milyen érzés. Kicsit feszít, ahogy tolja fel a pálcikát, amikor forgatja az meg olyan, mint amikor tüsszentened kell de nem sikerül és csavarja az orrod. :) na ettől be fog könnyezni a szemed. Ahogy kihúzza a pálcát utána még egy ideig csíp egy picit.
Nem olyan vészes. Fájni akkor fog, ha elrántod a fejed, vagy ha durván veszik le a mintát. Sajnos van ilyen is. De azért általában próbálnak nem fájdalmat okozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!