A COVID 19 elleni oltásokat is így fogják reklámozni, hogy "Oltassa be magát! A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"?
A kártya vagy oltási könyv már február közepétől elérhető lesz azok számára, akik mindkét oltást megkapták. Egyelőre csak egyet kapott mindenki, nincs is elég oltóanyag. Az ezzel járó jogosultságokról később dönt a kormány.
Felesleges kamuzgatni.
Mondjuk lefényképezni úgy is lehet valamit, hogy kitakarod azt amit nem akarsz megosztani.
Van hogy VISA kártyát kértek így kitakarva pl a 16 jegyű számot, úgy ugyanis nem igazán használható fel
És minek fenykepezgessem én kitakargatva a lényeget? Ha hisznek nekem anonim idióták ha nem, én attól még jól alszok. :D volt valami gyökér aki képes volt emiatt rám írni hogy közölje velem hogy "here". Remélem rajon a cifra fosas.
14 az alatt hogy egyelőre csak egyet kapott mindenki az oltast érted? Mert akkor nagyon el vagy tajolva. Mert már több ezer ember megkapta a másodikat is. Akik először kapták nem kaptak kártyát de mi már igen. Az más kérdés hogy ha ez valami előnnyel jár majd akkor kapunk e másikat vagy ez lesz az elfogadott.
Amúgy mire jó az a kártya?
Állítólag az oltást nem lehet kötelezővé tenni, defacto sem.
Tehát nem mondhatja a rendezvényszervező, hogy csak oltási igazolvánnyal rendelkezők léphetnek be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!