Nem volt semmilyen mellékhatásom az első covid oltás után. Ez aazt jelenti, hogy nem lesz az immunrendszerem annyira jó, ha jön a vírus? Én leszek 0,1% egyike? A második oltásnál ugyanez várható? Semmi tünet? Nektek milyen tüneteitek lettek?
17:41
Én nem a vakcina biztonságosságát "hirdetem". Arra voltam kíváncsi, hogy ha semmi mellékhatást nem éreztem, akkor is ugyanúgy véd-e. Nem állok le vitatkozni senkivel, maga dolga. Mivel már megkaptam az oltás első adagját, gondolható, hogy eü-ben dolgozok. Manapság kinek nincs 60 felett krónikus betegsége. Láttam bejönni a saját lábán sok-sok beteget, akik aztán meghaltak. Nem a legjobb halálnem a fulladás. Nem befolyásolni akarlak, felnőtt ember vagy, gondolom átgondoltad rendesen. De ez nem sima influenza.
mRNS néhány nap alatt le fog bomlani, de ez nem jelenti azt, hogy addig véd, amíg az jelen van🤦♀️ középiskola biológia.
Az mRNS-ekről képződik egy csomó S-protein, a szervezet észleli, hogy várjál már, ez az S-protein egy idegen anyag, ez nekünk nem kell, és elkezd ellene antitesteket termelni. Amely antitestek 5x akkora mennyiségben lesznek jelen, mintha elkaptad volna a vírust. Ez az mRNS alapú szintézis konkrétan a mindennapjaink része, még a beledben levő emésztő enzimek is így képződnek, utána az mRNS dolga végeztével lebomlik, nincs már rá szükség, ha lesz, képződik másik.
Vivőanyagok: cukrok, lipidek, sók. Hogy fog ez bármit is okozni? Anafilaxián kívül, ami piszok ritka, és egy szem antibiotikumtól vagy mogyorótól is előjöhet. Nyilván követik az embereket és regisztrálják, ha valami történik, mert ez így működik, ez a protokoll. De ez nem egy enzimtámadáspontú gyógyszer, ami nem tudjuk, hogy még így miket fog befolyásolni a szervezeten belül. Ez egy nyomorult kis mRNS molekula lipidbe csomagolva, ami pár nap és el is bomlik.
A lényeg az hogy az mRNS hordoz egy Spike1 fehérjét , ami a COVID RNS egy része! Ez hordoz egy genetikai információt. Ezt beoltva a PEG segítségével bekerül a citoplazmába. Az ott található riboszómákon lefordítódik a genetikai kód (feltörik) és az mRNS elbomlik -deadenilálódik! A riboszómákon képződött fehérje egy Spike1 (S protein ). Ezt az immunrendszer észre veszi és legyártja a megfelelő ellenanyagot (IgG A és M de a lényeges az IgG ) és antitestek megtámadják az oltással bevitt Spike1 fehérjét! Közben az mRNS már rég lebomlott! De az ellenanyag az az erekben kering. Így ha találkozik az immunrendszer a COVID-19-cel azonnal el pusztítja azt (neutralizálja) amint az a bejut a testbe. Így hat az oltás! Mivé 3-5x erősebb immunválaszt ad kb. 3 évig védhet (de ez majd még kiderül )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!