Befogjátok magatokat oltatni koronavírus ellen?
S mi van ha a vakcina tényleg megoldja a helyzetet? Mi van ha ez a bárkánk, mint Noénak. Lehet meghalunk, lehet nem. Csak reménykedni lehet.
Ha nem oltatom be magam, lehet a vírusba halok bele, mint ismerőseim. Senki sem tud semmit garantálni, de bízzunk a legjobbakban! Mindegy ki mit tesz, saját döntése, amit jónak lát.
Én a nyáron fesztiválozni akarok, úgyhogy haladjunk ezzel az ürülékkel.
11. Vagyok.
Neharagudjatok, de miért is szavaztátok le a válaszom 0%-ra? Mert nem értetek egyet? Hát ne vicceljünk már! Arra volt kíváncsi a kérdező, hogy én mit gondolok erről, én beoltatom e magam! Az hogy igen, az nem egy rossz válasz attól hogy te nem fogadod el! :) köszönöm!
Aki nem akarja magát beoltatni de a régi életet élné akkor menjen el tüntetni. Környező országokat nézzétek meg Lengyelországban kinyitnak újra vendéglátósok tüntettek elegük van nézzétek meg bécset ott is tüntettek ott is lett eredménye meg stb országok ... na most te
aki nem akarod magad beoltatni és le pontozod A válaszom/válaszunk amire én időt szánok hogy megfogalmazzam közben teljesen az oltás ellen vagy ugyanakkor ülsz a fotelban és változást vársz na apukám nem lesz változás, ha nem vagy elégedett a kormány és az EU által hozott intézkedésekkel ilyenkor nem le pontozni kell meg a neten okoskodni hanem álljál fel és menjél el tüntetni ha ennyire ellene vagy. Én ha a fejedre állsz is de oltatom magam mert nem neked akarok jót hanem magamnak viszont ha te magadnak akarsz jót akkor ne itt arcoskodjál ha nem emeld meg a segged. Ja várjunk ehhez már nincs tököd. Gyenge ember vagy sajnálom...:D
Eddig 86%on voltam nektek hála ti gyáva férgek akik le pontoztok lement 59%re!!!!!
-egyebkent ez legyen a legnagyobb bajom de azért kapjátok be 😂😂😂-
Remélem boldogok vagytok!!!
Ilyen ez. Ha a magyar ki akar mászni a pokolból vissza rántja a többi.... Utálom ezt az országot ezeket az embereket! Ezt a felfogást! Meg érdeklődtek egymást! Majd az utolsó kapcsolja le a villanyt.
Majd az indiánok meg a nyugdíjasok és a megsavanyodott emberek majd eltartanak benneteket. :D TISZTA SZÉGYENEK VAGYTOK !!!!!😂😂😂😂
*érdemlitek... Telefon életre kelt.
Még ez is hamarabb önállósult mint ti 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!