COVID 19 fertozes utani 22. napon jarok es ejszaka (fekvo helyzetben) nagyon kohogok, ugy, hogy aludni sem tudok, miert ?
Ha pl. allok / ulok tok jol elvagyok, kb percenkent 1t kohogve.
Az orrom teljesen be van dugulva, orrspray nelkul levegot sem kapnek.
Mikor lesz mar ennek a sz@rnak vegre vege ?
Szia nekem rubophen thermo forró italpor és rubophen cold tabletta segített nagyon sokat!
Menta tea napi 1 csésze csodát művel főleg ha reszelsz bele egy kis gyömbért és csorgatsz bele egy kis mézet.
Csipke bogyó teát is ittam ezerrel plusz van a pickwick-nek egy teája az a neve hogy a "hidegebb napokra" na még ez volt csúcs. Veszteni valód a gyógyteákkal nincs próbáld meg őket! Ezeket neten is megrendelheted online patikából :) remélem hogy tudtam segíteni kitartást szerintem a nehéz már túl vagy!
Január 31-ig ingyen kiviszi az e-mag. De ez csak egy példa :) ha a Tesco szállít nálatok házhoz (Miskolc, Debrecen, Eger, Tatabánya, Budapest, Szombathely, Győr stb) akkor onnan az összes teát megtudod rendelni olcsón plusz kiegészítőket mint pl igazi citrom méz gyömbér stb. Ha magad alatt vagy írj nyugodtan teljesen át érzem a helyzeted tényleg ahogy tudok segítek. Ne hagyd el magad ez a lényeg 🧡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!