C vitamin, vagy multivitamin?
Szerintem a legjobb, ha nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt eszel, köztük sok citrusféle, paprika és alma. Ez a legjobb módszer, mert nemcsak a vitaminokat tartalmazza, de van benne rost és víz is. :)
A tablettákban a hasznos dolgok mellett van egy csomó haszontalan. de ha nagyon akarsz szedni valamilyen vitaminkészítményt, én arra szavazok, hogy C-vitamin, vagy akkor multivitamin, ha magas a C-vitamin tartalma.
Ha multivitamint választasz, akkor aktival, vagy supradyne, mert az a közép-európai ember igényeinek megfelelően tartalmazza a vitaminokat, a centrum általános készítmény, bár az sem rossz.
A paprika ha nem jön be, meg félsz a nemtudommilyen mérgektől, akkor facsarj friss citromlevet minden reggel és idd meg teába , meleg borba stb-(ez korfüggő)
Üdv!
Én is inkább a zöldség és gyümölcs evést ajánlanám. A vitaminok szintetikusak és elhitetik, hogy megtettél mindent az egészségedért. A vitamin NEM pótolja a zöldségekben és gyümölcsökben gazdag egészséges táplálkozást.
Télen is van sok zöld amit lehet enni, nemcsak a paprika:
-káposzta, répa, cékla, zeller, salátafélék, kelbimbó, kelkáposzta, kínai kel, stb stb.
Ezek mind ehetőek nyersen is, salátának öntettel nagyon finomak.
A gyümölcsökből is gazdag a választék:
-alma
-kiwi
-citrusfélék
-banán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!