Everlight kérdése:
Ki gondolja úgy hogy többet ártanak a korlátozások mint a vírus?
Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 22:52
A kérdező szavazást indított:
Többet ártanak
nem
45 szavazat
1/9 anonim válasza:
Eleve nem kellett volna hagyni hogy elterjedjen a "vírus"
A korlátozásoknak nincs semmi értelme,ezzel egy soha nem látott gazdasági világválságot fognak okozni
2/9 anonim válasza:
Hosszútávon mindenképpen károsabbak az intézkedések.
Én csak azt nem tudom hogy most akik öngyilkosok lesznek, ugye a pénzük elfogyása/hitelek felvétele után, azokat is covidos halottaknak fogják feltüntetni a fekete kis oldalukon, vagy csak elkönyvelik őket öngyinek?
És akik szó szerint éhen halnak majd?
4/9 anonim válasza:
Többet vagy nem, már késő ezen gondolkodni, de sokszor csak átalakultak a dolgok. Kevesebb a pincér, több a futár. Oltassa be magát minnél több ember, azt haladjunk tovább, én már nagyon unom: bulizni, utazni és ismerkedni akarok
6/9 A kérdező kommentje:
Tüntetni kellene mint a csehek.
2021. jan. 11. 20:17
7/9 anonim válasza:
Minek? Senkit nem érdekelnek a tüntetések
8/9 A kérdező kommentje:
Dehogynem,meg kellett volna mutatni.hogy nem hódol be a nép,mostmár mindegy
2021. jan. 11. 20:53
9/9 anonim válasza:
Mondjuk az se mindegy hogy egy tüntetésen mennyien vannak.100-an vagy 100.000-en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!