Akik a korlátozások és az oltás ellen vannak, azt
gondolják, nincs vírus, és ők úgyse kapják el?
Miért, egyébként el fog tűnni? Ez melyik betegséghez fog hasonlítani, pl himlő ami már szinte nincs? Én elfogadom ha arra hajtunk hogy eltűnjön, de akkor ezt írjátok le melyik betegséghez hasonló a viselkedése, mert az influenza nem tűnik el, ha ahhoz hasonló a covid.
2021. jan. 7. 13:02
12/29 A kérdező kommentje:
A kanyaró se tűnt el teljesen, de szerencsére az oltásoknak köszönhetően már nicns járvány. Viszont, ahol nem oltanak, ott előfordul. A koronavírus se tűnne el 100%-ban, de 99,9%-ban gyakorlatilag megszűnne.
Oké, és mennyire sürgős ez? Mert az eü leterheltséget csökkenteni sürgős, azt értem. A szinte teljes eltűnést mikorra kell elérni? Ha kivárnak egy kicsit amíg már maguk akarják beadatni az érintettek, annak van valami kockázata?
2021. jan. 7. 13:21
14/29 A kérdező kommentje:
Ameddig nem lesz elég ember beoltva nem lehet lazítani a korlátozásokon. Ez a mostani helyzet azért nem túl ideális. Így viszont évekig eltarthat, mire visszaáll az élet a vírus előtti szintre.
Ha meghalunk, hát meghalunk. De legyalább szabadon tegyük!
2021. jan. 7. 13:42
16/29 A kérdező kommentje:
Inkább jobb lenne magunk mögött hagyni ezt az egészet, és akkor szabadon lehetne élni ahelyett, hogy meghalnánk.
"Ameddig nem lesz elég ember beoltva nem lehet lazítani a korlátozásokon. "
Miért? Látszik hogy ha be lenne oltva az összes eüs, az összes idős, és az összes krónikus beteg, akkor maradna a rengeteg enyhe tünetes, semmilyen tünetes, és néhány komolyabb amit simán bír az eü. Tehát lehetne fokozatosan módosítani. Amúgy én nem "lazítanék", csak az értelmetlen részét iktatnám ki, pl 8-10 ig nyilván nem kell senkit beküldeni (erre azóta SINCSEN értelmes indokuk épp emiatt gyanús az egész), ezen kívül hiába van ez a vakcina én távolságtartást és tömegben maszkot preferálnék továbbra is. De ők nem ilyenről beszélnek...AKkor mi ez a csodálkozás hogy az emberek, akik között a vezetők szerencsétlenségére ott vannak nagy számban a rendkívül okos emberek is, gyanakodva fogadják a forgatókönyvet?
2021. jan. 7. 14:58
Vagy az esetleges mutációk miatt próbálják minél hamarabb kiiktatni a vírust? De ez már évek óta zajlik, különböző új vírusok bukkannak fel. Jöhet bármikor következő, nem ez az egy vírus alakult most ki és aztán 10 év semmi.
2021. jan. 7. 15:00
Épp ezért kell a távolságtartás mellett az emberek immunrendszerét is figyelembe venni. Illetve, kellene, hacsak....hacsak. Furcsa, hogy miért nem figyelnek erre. Ez az ami elveszi a bizalmat.
2021. jan. 7. 15:01
Mar sokan elkaptuk ismerosok kozul. Es mindenkinek par napig tartott es semmi extra nem volt.. miert felnenk? Ha el is kapjuk nem tud artani..ha nem nyomnak mindenhol eszre se vennenk h virus van. Mennenk mar melozni meg edzeni. Egyre csorobbak es gyengebbek vagyunk a sok birka miatt. Lassan betellik mindenkinek a pohar remelem.
2021. jan. 8. 07:21
Kapcsolódó kérdések: