Hol lehet jelentkezni az Sputnik-V tesztelésére?
Sok helyen említik, hogy elindul Mo-n a Sputnik-V phase-3 (tömeges) tesztelése önkéntesekkel. Rákerestem, hogy hol lehet jelentkezni, de erre semmit nem találtam. Esetleg az "önkéntesek" már ki vannak választva(pl. Ápolók)? Igazából, úgy vagyok vele, hogy mindenképpen kelleni fog az oltás, ha szeretnénk részben visszakapni a normál életünket, akkor legalább gyors átesnék rajt. Fiatal koromból adódóan nem vagyok veszélyeztetett. Nem hiszem, hogy akár az oltástól akár a covid-tól bajom lenne, de nem szeretném, ha lefertőzném a veszélyeztetett családtagjaimat, akik esetleg miattam elpatkolnának.. Sajnos a közeli ismerőseim között már történ tragédia, pedig az illető még relative fiatal volt, és szinte makk egészséges..
Illetve a ezek a tesztek gondolom nem túl népszerűek, akkor legalább segíteném az eü.-t is valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!