Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Propolisz cseppeket probálta...

Propolisz cseppeket probálta valaki?

Figyelt kérdés
Hugyuti fertozesre (e-coli) nagyon sok antibiotikumot kaptam ,de meg egyik se segitett! Ez termeszetes dolog es hugyuti dolgokra is jo! Valakinek vált már be?

#Propolisz cseppek
2020. dec. 27. 17:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Tenyésztés volt? Annak megfelelően kaptál antibiotikumot?

Ennyi erővel tőzeg áfonyát is ehetsz, az is segít, de általában csak enyhe esetben.

2020. dec. 27. 17:36
 2/13 A kérdező kommentje:
E-colit csak tenyesztesbol allapitanak meg!nem magamtol jottem ra :)sok torzsfajtaja van es nincs celzott gyogyszer! 7hete szenvedek ezzel ,tul vagyok 10fele gyogyszeren is! 1ik sem hatott! Iszom a tozeg teat par napig jo volt de mar az sem hatasos... Most probalok olyan gyogyszereket ami nem antibiotikum ,mert a gyokrom kikesziti es igen probiotikumot is szedek
2020. dec. 27. 17:40
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom ezeket honnan szedted. A tenyésztéses leleten antibiotikum rezisztencia vizsgálatnak is szerepelni kellene, így kiderülne melyik antibiotikum használható, melyik nem. Egyszere kb 20-25 db hatóanyagot ellenőriznek.

A mannóz por ami kiegészítésként használható.

Ha ennyiféle antibiotikumot használták akkor gyakorlatilag csak Enterolt/Solutixet használhatsz ami probiotikus gomba.

2020. dec. 27. 18:37
 4/13 A kérdező kommentje:
Az urologus no is ennyit mondott bakterium! O irt ki eloszor uroxal,aztan monural... Aztan felhivtam ket het alatt nem valtozott semmit! Irt ciprobayt,egy het mulva doxyciklint ,aztan 2het mulva tarividet!most miutan semmi nem hatott ujra tenyesztettek es e-colit dobott a gep! Nem tudom kinek nyomtak ala az orra ala korhazi papirokat de az enyem ala nem dorgoltek h nezzem at stb ! Azota meg 2fele gyogyszert kaptam de latom ilyen"onjelolt no gyogyaszok " Vannak itt! 7hete gyogyszereket szedel ami nem segit ma halottam errol a csepprol,gondoltam utanna erdeklodok mivel a hugyuti fertozesek 90%a azlagban e-coli okozza es ezt a doki mondta
2020. dec. 27. 23:06
 5/13 anonim ***** válasza:

Az uroxal nem antibiotikum, hanem egy húgyhólyag falat elernyeszto gyógyszer (vizelet elcseppenes, éjszakai bepisiles ellen adják).

A monural foszfomicin, amit gyakran azonnal adnak, de ha nincs rezisztencia vizsgálat felesleges.

És milyen másik 9 antibiotikumot kaptál, mert ez csak 1 antibiotikum volt. Amiből 2 tasakkal kellett volna használni, az első bevételéből számítva 3 nap különbséggel. Foszfomicin Exeltis néven pedig csak kb. 1200 Ft/tasak, míg a monural kb. 2300-3600Ft/tasak úgyhogy az orvos meg azt sem nézte meg melyik az olcsóbb az ugyanolyan hatoanyagtartalnuak között.

Egyáltalán milyen orvos az aki annyit mond hogy baktérium?

Megvan a tenyésztés életed, fel tudod tölteni?

Ha annyit mondott, hogy baktérium, miért írtad hogy E. coli?

2020. dec. 28. 07:57
 6/13 anonim ***** válasza:
eleted-> eredmenyed (bocs a szovegjavito átírta)
2020. dec. 28. 07:59
 7/13 anonim ***** válasza:

Megvan szóval még 3 másik antibiotikum.

Nem a gép dobja.

A labor asszisztens / mikrobiologus taptalajokra viszi fel a vizeletmintat. Vannak specifikus taptalajok amik különböző adalékot tartalmaznak így lehet megkülönböztetni egy adott törzset a másiktól.

Tehát nem gép dobja az eredményt. Hanem a taptalaj szinvaltozasa alapján döntik el melyik törzs lehet. Ha raknak mellé antibiotikum korongot és a kis környezetébeb nem nő semmi de a többi területén igen, onnan lehet tudni erzekeny-e az adott antibiotikumra a kórokozó.

2020. dec. 28. 08:59
 8/13 A kérdező kommentje:

Tehat az "ezt dobta a gep" Az egy mondas ha tetszik tudni?!a monural,uroxal-t logikusan azert nem az antibiotikumokhoz soroltam! Mert tisztaban vagyok vele mi micsoda!

Urologus ennyit mondott igen! Nogyogyasznal voltam utanna aki kitenyrsztette a vizeletet mert az az urologus csak irkalta ki a gyogyszereket! Es eddig 100ezrem ment el gyogyszerekre es semmi sem jo!!!!!

Majd a no gyogyasz mondta hogy e-coli!!!! Nem magamtol talaltam ki! De amit a no doki is ki irt sem a duo aktil sem az augmentin duo sem valt be! Es mar kezdem ugy erezni hogy hulyenek neznek h ennyi gyogyszert iratok ki es eggyik sem jo!

2020. dec. 28. 10:33
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem kaptam papirt rola! Gepbol neztek az eredmenyt ezt az e-colit hanguslyozta ki a doki! Ezert agyalok mar valami mas dolgon mert ez a sok gyogyszer kivan tole a gyomrom,es ha egyik sem hat igyse ugyse akk mas alternativat kell keressek!
2020. dec. 28. 10:36
 10/13 anonim ***** válasza:

A monural antibiotikum. Foszfomicin a hatóanyaga.

Az uroxal nem antibiotikum, oxibutinin hatóanyagú húgyhólyag falát elernyesztő szer. (Aki gyógyszert szed elolvashatná a betegtájékoztatót, ha valami gyanúsan drága akkor neten utána lehet keresni pl.: OEP gyógyszerkereső: [link] vagy házipatika)

Az aktil duo és augmentin duo ugyanaz, amoxicillin-klavulánsav antibiotikum.

Az baj, ha te iratod a gyógyszert, de a legnagyobb baj, hogy nincs normális tenyésztés, nincs normális vizsgálat, csak random felirkáltak valamit.

Ügyfélkapus regisztrációval elvileg a tenyésztés leleted is elérhető.

A probléma komolysága miatt egy normális orvost kellene keresni aki hajlandó foglalkozni is az üggyel. Nem csak random felirkálni valamit.

A kérdésedre is válaszolva ez egy komoly egészségügyi probléma, és nem a propolisz fogja megoldani.

2020. dec. 28. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!