Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért mondják egyesek azt...

Miért mondják egyesek azt hogy ha valaki nem érzi a szagokat vagy ízeket akkor az covidos?

Figyelt kérdés
Barátnőm mesélte hogy jó párszor olyan beteg volt hogy nem érezte az ízeket és szagokat,tiszta takony volt,kohogott és lázas volt ráadásul nyáron is jó pár évvel a Covid járvány előtt!
2020. dec. 22. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A covid tünete az hogy a szaglás vagy ízérzékelés elvesztése MEGMARAD, nem az hogy abban a pár napban nem érez szagokat, ízeket.

Én most beteg vagyok, nem covid-os, azon már túl vagyok. Amikor dugós az orrom akkor nem szagokat nem érzek, levegőt nem kapok rajta. Nálam nem okozott érzékelés vesztést a covid. A lányomnál ellenben igen. Ő még 2 hónappal a fertőse után sem érez semmiféle szagot, ízeket viszont végig érzett. Neki nem a betegsége alatt ment el a szaglása, hanem 3 nappal később, amikor már semmi baja nem volt.

2020. dec. 22. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
3%

vmi nem stimm.

a szaglásért és az ízlelésért ugyanaz az az agyi szakasz a felelős.

vagyis fizikailag lehetetlen hogy szagot nem érez de ízt igen.

kivéve ha el van dugulva,vagy be van fogva az orra végig.

2020. dec. 22. 21:12
 3/6 anonim válasza:
74%

EZ miért a politika rovatban van?

Miért nem az egészség kategóriában?

2020. dec. 22. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Jó hogy meg akarjátok magyarázni miképpen nem lehetséges az ami létezik, csak mert nektek nem tetszik, hogy létezik.

Fogalmad sincsen arról amiről beszélsz, de az arcod elég nagy kérdező.

Lányom covid fertőzött volt, ez tény. Onnan tudtuk meg, hogy a betegsége után 3 nappal elment a szaglása. Ez is tény. Teszt bizonyítja hogy covid fertőzött volt, nem hasraütésre mondtam be. Érzi az ízeket és érezte is mindig, a szagokat 2 hónapja nem érzi. Akkor sem ha neked nem fér az agyadba hogy így van. Egyértelmű, hogy ez nem egy szokásos érzékvesztés, hiszen akkor valóban a szaglásával az ízlelését is elvesztette volna, de ha a fejed tetejére állsz akkor sem érez szagokat, ízeket meg igen.

Most magyarázd meg azt is hogy nincs is vírus és a Föld lapos!

2020. dec. 22. 21:49
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Ezt senki sem mondja, csak azt, hogyha valaki hirtelen elveszti a szaglását vagy ízérzetét felső légúti probléma nélkül pl., akkor nagyban felmerül a gyanú.
2020. dec. 23. 06:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Szaglás és/vagy ízérzékelés vesztés taknyosság nélkül, na ez a gyanús, azért.
2020. dec. 23. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!