Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 2021-ben már csak nevetni...

2021-ben már csak nevetni fogunk a koronán és el akarjuk majd felejteni 2020-at, vagy visszasírjuk majd az idei évet?

Figyelt kérdés
Tudom nem vagyunk jósok, vagy tisztánlátók, de kíváncsi vagyok, inkább optimista, vagy inkább pesszimista a jövőképünk az eddigiek alapján.

2020. dec. 20. 09:09
A kérdező szavazást indított:
2021 jobb lesz
2021 hasonló lesz mint 2020
2021 rosszabb lesz
31 szavazat
 1/6 anonim válasza:
31%
még nem szerintem. majd talán május fele vagy 2021 ősz fele.szerintem még tartani fog egy darabig...
2020. dec. 20. 09:12
 2/6 A kérdező kommentje:
De akkor szerinted 2021-ben már leáll vagy fellélegezhetünk, ha a vége fele is?
2020. dec. 20. 09:18
 3/6 anonim válasza:
100%
Hát talán eltörlik a maszkhordást, nem lesznek már szabályok de még talán védekeznek egy bizonyos szinten de ennyire nem hiszem mint most. Talán 2021 végére leáll tlejesen de a vírus nem párolog el csak úgy, neki nem számít a naptár. Úgyanúgy ott lesz mint a sima téli influenza csak nem annyira veszélyes szerintem. Meg addigra talán lesz ellenszer.
2020. dec. 20. 09:24
 4/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
41%
Szerintem ez az egy év arra volt elég, hogy az emberek nagy része már tartani fog akkor is tőle, ha már nem lesz járvány, mert a vírus nem fog eltűnni, több év mire az emberek kijönnek ebből a gondolkodásmódból. 2021-ben szerintem max. év végére várható az, hogy lazítás lesz, esetleg nyáron, de még az egy dolog, hogy oltás lesz is, mert ahhoz is kell idő, míg az immunitás kialakul.
2020. dec. 20. 12:15
 5/6 anonim ***** válasza:
25%

Majd kitalálnak valami újabbat.

Mert azért mindíg van valami,: H1N1, madár influenza, lépfene és a többi.

Úgy hogy nem kell azt hinni hogy ha vége akkor minden rendben lesz.

2020. dec. 20. 12:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hááát ha a vírushiszti le is megy majd szépen lassan rájönnek az emberek mekkora károkat is okoztak a gazdaságban. Jelenleg még csak a vihar elején járunk, a szennyvíz még csak a földön csordogál a szél még nem kapta fel, de már kezd büdös lenni....
2020. dec. 20. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!