Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van itt olyan házaspár akiknél...

Van itt olyan házaspár akiknél csak az egyik fél kapta el a koronavírust?

Figyelt kérdés

2020. dec. 15. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
jelen!
2020. dec. 15. 22:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Párodnak volt negatív tesztje, vagy simán nem voltak tünetei? Mennyire szeparálódtatok el, mondjuk külön alvás is?
2020. dec. 15. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
őt nem tesztelték, tünetmentes volt. mivel garzonban élünk, semennyire sem tudtunk, a puszikat öleléseket kerültük.
2020. dec. 16. 08:19
 4/6 anonim válasza:
Nekem a sógornőm volt fertőzött. Pozitív tesztje volt, és ráadásul elég szarul is volt. Férje viszont nem kapta el, negatív tesztet produkált. Nekem is fura volt, de így történt. Átlagos panelban laknak, annyi volt hogy külön szobába költöztek.
2020. dec. 16. 17:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen. A feleségem elkapta, voltak tünetei, de én nem. Pedig egy ágyban aludtunk, mindenben úgy éltünk ahogy előtte, biztos voltam benne, hogy elkapom, de nem így lett.
2020. dec. 16. 18:20
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Ismerek olyat, ahol a feleség sajnos meghalt, a férjének pedig semmi baja nem volt.
2020. dec. 17. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!