Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit lehet "megszeretni" a...

Mit lehet "megszeretni" a maszkon?

Figyelt kérdés

Nem abba akarok belemenni, hogy ki melyik oldalhoz tartozik. Pusztán azt nem értem, hogy egy eddig ismeretlen és szokatlan, manapság ránk testált kötelezettségen (maszkviselés) mit lehet megszeretni, megkedvelni?

A saját fülemmel hallottam ilyen beszélgetéseket, ahol ezt mondták, meg itt is olvastam ilyet, hogy már rég nem lesz muszáj, de hordani fogják...

Miért?

2020. dec. 14. 20:50
 1/10 anonim ***** válasza:
60%

Nekem az tetszik benne hogy jól nézek ki benne.

Nagyvárosokban a vírus előtt is sok emberen volt maszk a szmog miatt.

2020. dec. 14. 20:54
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
Az, hogy nem muszáj, még nem azt jelenti, hogy nem ajánlott. Az ilyen emberek inkább biztosra mennek, nem hiszem, hogy annyira szeretnék. (Mondjuk azzal, hogy én hordom, nem magamat védem, hanem a környezetet, innen szemlélve rossz a logikájuk, de persze nem ártanak veke senkinek.)
2020. dec. 14. 20:58
 3/10 anonim ***** válasza:
37%

Olyan jó ahogy szaporítja az arcomon a gombákat és egyébb bőrt szerető parány lényeket.

Bunkók ellen is véd aki régebben a sorokban közel álltak.

Imádom ahogy a szemüvegemet bepárásítja.

Olyan mintha szájkosár lenne.

2020. dec. 14. 20:59
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Nem megszeretni kell, hanem megszokni.
2020. dec. 14. 21:00
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Takar az arcomból így kevésbé nézek ki csúnyának
2020. dec. 14. 21:06
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
nem kell sminkelnem, csak szememet, mert a városomban mindenhol kell
2020. dec. 14. 21:07
 7/10 anonim ***** válasza:
55%
Március óta nem voltam beteg, pedig én minden évben 2-4x elkapok valami légúti betegséget. Ennek örülök és örülnék annak, ha vissza is állna a normális élet, hogyha már bemászik betegen egy kolléga vagy valaki betegen elmegy bevásárolni venne fel maszkot, hogy ne fertőzzön végig mindenkit. Nyilván maga a maszkviselés ugyanolyan nyűg, mint mindenkinek de én úgy látom, hogy működik.
2020. dec. 14. 21:21
 8/10 anonim ***** válasza:
43%

Ez jó kérdés!

Március óta egyhusztomban beteg vagyok, a fülemet kidörzsölte, az orrommal egyetemben, alig látok ki a szemüvegemen, és úgy néz ki asztmás is lettem tőle, ezen felül az arcomon 1-pattanásból fekély szerű seb lett. A másikból (3 hét alatt hegedt be) egy fehér heg lett kb 5-forintos méretű....

Úgyhogy jah tök hasznos...

2020. dec. 14. 23:28
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell fogat mosni.
2020. dec. 15. 20:22
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
A jelképet. Hogy látod, nem csak te vagy birka, hanem a többiek is.
2020. dec. 16. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!