Ki regisztralt mar oltasra a koronavirus.gov-on? Remelem sokan!😇🩺
Figyelt kérdés
2020. dec. 14. 18:25
21/39 anonim válasza:
"De nincs, aki tanult biológiát általánosba az nem dől be ilyeneknek"
Szerintem te nem tanultál :D
23/39 anonim válasza:
Dehogy. Nem vok se beteges se nyugger. Meg se kottyan. Max ha csak úgy engednek kondiba.
24/39 anonim válasza:
itt minden vakcinás értesítés a kék papír szelektív kukában landolt.Ez ilyen ház.
26/39 anonim válasza:
Nem adatom be... több okból is. És mi lesz, ha olyan mint az influenza elleni? Beadatod és ha beteg leszel, elkapod, és rosszabb lesz? Anyukám egyszer beadatta magának az influenza ellenit, és mikor elkapta, magas láza volt napokig, cefetül érezte magát. Szerintem csak jobban le fogja gyengíteni az immunrendszert.
27/39 anonim válasza:
"Anyukám egyszer beadatta magának az influenza ellenit, és mikor elkapta, magas láza volt napokig, cefetül érezte magát"
Ez egy teljesen normális immunválasz.
28/39 anonim válasza:
en mar meg is kaptam! remelem en is hogy minel tobben
29/39 anonim válasza:
Egyetértek veled kérdező, szerencsére mi nem középkori gondolkodásuak már többen vagyunk, így rájuk is ez a sors vár, nem húzhatják ki magukat, és tarthatják fenn ezt a rettenetes helyzetet. Vagyis de, de akkor nuku bulika :D
30/39 anonim válasza:
nekem jó a nuku bulika akkor sem adatom be bocsánat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!