10 napos karantén után menjek PCR tesztre?
Otthon, és orvos azt mondja, hogy nem kell menni PCR tesztre. 10 nap után szabad vagyok. Felhívtam a Közegészségügyi Hatóságot, és azt mondták, hogy 10 nap után szabadulok. Nem kell menni tesztelésre. Ha valaki pozitív lesz a családban, én rám nem vonatkozik a karantén, mert van a testemben ellenszer. Szombaton lennék szabad.
Azt is mondták, hogy lehetek egy hónapot is pozitív, de nem lehetek hordozó.
Az anyós azt mondja, hogy menjek újra tesztelésre.
Most mit tegyek? Menjek tesztre? Kérlek adjatok tanácsot
Az orvos meg a Közegészségügyi htóság azt mondta, nem kell teszt.
Anyósod szerint kell.
Hmm, nehéz... én előbbiek utasításását követném.
Ha pozitív voltál, akkor mehetsz 10 nap után ki, ha már 3 napja tünetmentes vagy. Ha azért vagy karanténban, mert veled egy háztartásban élő pozitív, akkor csak simán mehetsz a 10 nap leteltével.
Ha akarsz, akár kétnaponta teszteltetheted magad. De ezt az anyósoddal/családdal beszéld meg, ne velünk. Ha ő nem hajlandó találkozni veled, de te szeretnéd, akkor marad a teszt. De ez nem eü előírás.
A családom azt mondja, hogy felesleges elmennem még egy tesztre. Az anyósom azt mondja hogy menjek PCR tesztre.
Most mit tegyek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!