Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Félsz a COVID-tól?

Félsz a COVID-tól?

Figyelt kérdés
2020. dec. 8. 22:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Már túl vagyok rajta, még az influenza is erősebb volt.
2020. dec. 9. 15:29
 12/13 anonim ***** válasza:
93%
Én nem félek tőle, de a teszttől, ha kell egyszer...
2020. dec. 9. 21:02
 13/13 anonim ***** válasza:
88%
3-as, elgondolkodtató amit írtál, valamilyen szinten igaz, de az oda vezető úttól félek legjobban, mert nem lenne rossz úgy, hogy csak elaludnék, de ha kórház és egy csomó szenvedés van előtte, attól félek. Sajnos apukám megszenvedte, egy évig küzdött rengeteg beavatkozás, sugár, kemó, és hiába, és nekem is volt egy brutál műtétem, ami után azt gondoltam, hogy kár volt, jobb lett volna hagyni, és élek ameddig élek. Végül valahogy átvészeltem, és eltelt azóta 2 év, ha nem műtenek meg, akkor lehet hogy hónapjaim se lettek volna vissza. Nehéz megjósolni, hogy mikor mi a jó döntés, csak a sok szenvedéstől tartok.
2020. dec. 10. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!