Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Koronavírusos fertőzött...

Koronavírusos fertőzött vagyok 6. nap. Szédülök. Az vele jár?

Figyelt kérdés

Első 2 napban hőemelkedésem volt, torok fájás, nátha, hidegrázás. 2 nap után nem volt semmilyen tünetem. 2. napja, hogy szédülök mikor járok. Ez normális? Nem fáj semmim, csak szédülök. Éhes is vagyok lehet az végett is.

Félek.

Szédülés coviddal jár?

Mivel karanténban van az egész család van még mit enni, de lassan üres lesz a hűtő. Nem mehet senki üzletbe.

2020. dec. 7. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Ezt kifejtenéd bővebben?

Forgó vagy “hullámzó” szédülés?

Milyen a térérzékelésed? Pl fekszel az ágyban vagy ülsz az asztalnál akkor nincs, inkább amikor járni kezdesz?

Eszel, iszol rendesen, és úgy is jelentkezik?

2020. dec. 7. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Ne màr. Rendeljetek kaját futárral. Mi is hozatjuk az ebédet. Gondolom nem tanyán éltek.

Lehet otthon kenyeret, kiflit is sütni.Élelmiszerboltok kiszállítanak. Az önkormányzat nálunk minden karanténosnak segít, csak szólni kell. Szólj, ha kell kiflirecept. Liszt, tej, szárított élesztő kell hozzá.

A tüneteket szerencsére nem ismerem. Jobbulást mindenkinek.

2020. dec. 7. 21:26
 3/8 A kérdező kommentje:

Ha felállok, akkor mintha dőlögélnék, de nem esem le. Olyan mizériás szédülés. Enni eszek, de mindig éhes vagyok. Most is. 1,5 liter teát iszok naponta.

Hullámzó inkább.

Ez a mizéria szédülés nem egyszer jelentkezett nálam.

2020. dec. 7. 21:28
 4/8 A kérdező kommentje:

Ez a szédülés olyan mintha idegeskedtem volna és mintha pánikroham lenne ez. Ilyen velem nem egyszer előfordult.

Reggel eszem nutellas kenyeret, délben leves és másik ebédet is eszek. Aztán hamar éhes vagyok. Csak ennék. Pénteken végez a karanténom. Már végre legyek szabad mert ez így nagyon rossz. Senki nem mehet sehova

2020. dec. 7. 21:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Tea nagy részét szerintem próbáld vízzel helyettesíteni, főleg ha ez minden folyadék beviteled.

És szellőztess!

Ezt a szédülést jó lenne mondani a haziorvosodnak, főleg ha nem múlik.

2020. dec. 7. 21:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Voltam neurológian minden rendben. Vérnyomásom jó. Ct vizsgálat jó.
2020. dec. 7. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:
A koronavírus fertőzés vérnyomásesést okoz, az meg szédülést. Ez csak tünet, szedjél napi negyed Kalmopyrint (acetilszalicilsavat). A szédülésen nem segít, de vérrög-képődés ellen kell.
2020. dec. 8. 00:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, vele jár(hat). Egyik barátomnak is volt. Elmúlik majd.
2020. dec. 8. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!