Koronavírus antigén tesztem pozitív lett. Meghalok?
Torkom fájt picit, és náthás vagyok, volt hőemelkedésem is 37. A mellkasomnál fáj picit mert nagyon félek, hogy meghalok.
Augusztusban voltam PCR teszten, épp ilyen tünetekkel, és negatív voltam. Most antigén teszttel pozitív lettem. Felhívtam a háziorvost, és kiirt táppénzre. 10 napig nem mehetek sehova. És azt mondta ha vasárnap voltam szüleimmel kontaktusban, akkor egész családnak kell menni tesztre. De az anyám elhívott ebédre bennünket a barátnőmmel. Akkor még nem voltak tüneteim. Hétfőn voltak tüneteim. Otthon az anyámék mérgesek rám. De hisz vasárnap nem voltak tüneteim. Barátnőmnél lakok. Itt is az egész családnak kell menni tesztelésre.
Volt itt valaki aki szintén pozitív lett? Nagyon félek.
Antigén-t nem tudsz megállapítani az orrból, hacsak nem a véredet veszik le az orrodon keresztül. Az antigének kizárólag csak a VÉRBŐL mutathatóak ki.
Nem tudom mit értetlenkezdsz. Több féle teszt is létezik. Az ami a vírus jelenlétét mutatja ki, és az ami azt mutatja meg, hogy túlestél már rajta (ez az antigén teszt).
De pedig orrból végeztek minzst
Az egyik orrlyukambol.
Huleséget beszeltek
Antigen = vírus/akármi ami kiváltja az ellenagyag választ
Antitest= ellenanyag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!