Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért nincs a járványügyi...

Miért nincs a járványügyi adatok szempontjából semmi eredménye annak, hogy hetekkel ezelőtt szigorúbb korlátozásokat vezettek be, bezártak a középiskolák, egyetemek?

Figyelt kérdés
Már rég csökkenni kéne a napi új fertőzöttek számának, több mint két hét lement már azóta
2020. nov. 30. 10:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Vitya azt mondja, hogy a számok emelkednek, akkor emelkednek.

Jól ki van ez találva! Ki az, aki 100%-os biztonsággal felül tudja írni az adatokat?

Senki!

2020. dec. 1. 07:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel, rajtam múlna nem lenne itt semmilyen korlátozás.

Diákok repülhetnének vissza a padba, mert sokkal károsabb ez a kiesés nekik mint a vírus, különben is kiből lesznek így kőművesek meg bádogosok, hentesek, festők, mázolók?

Aki szeretne mehetne éjjel inni, legalább az alkeszek sem a földön fekszenek - 10 fokba hanem a melegbe kijózanodnának (ígyis tegnap is én szedtem össze egy alkesz ismerősöm a földről, mikor hazavittem alig bírtam kirángatni a kocsiból)

Parkolásért is nyugodtan lehetne fizetni, ne bassza már meg az isten, hogy ingyen parkolgatsz, a többi országban meg borsosan meg kell fizetni, hogy egyáltalán beindítsd a kocsidat is.

Családi rendezvény 10 fő? Hát majd nehogy már itt szűkölködjünk, ki fogja tonna számra vásárolgatni akkor a piákat meg a pörkűttnek valót? Kell a lóvé az államkasszába

Meccsek zárt kapusak?? Szóhoz nem jutok, csóró focisták kivel koccintanak a félidőben? Ott érik szét a szilva pálinka az öltöző szekrénybe. Muszáj a hőszabályzó, hogy a második félidőben csodát tegyünk.

Mit hagytam ki?

2020. dec. 2. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!