Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vajon már a járványtagadók...

Vajon már a járványtagadók beismerik azt hogy a koronavirus sokkal súlyosabb mint egy influenza?

Figyelt kérdés
Ami a kórházakban megy... amennyi ember hirtelen nem kap levegőt és társai.... borzalom... és mennyi halott...
2020. nov. 27. 12:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
39%
Humpukk az egész, súlyos pánikkeltés folyik egy sima influenzaszezonban.
2020. nov. 27. 15:38
 12/24 anonim ***** válasza:
51%

Addig nem fog változni a véleményük, amíg a közvetlen környezetükben nem lesz súlyos eset. Okos ember más kárán tanul, buta a sajátján..

A környezetemben rengeteg fertőzött van, tünetmentestől intenzíven lévőkig. Múlt héten hunyt el egy nagyon kedves ismerősöm. Alapbetegsége nem volt, 70 évesen. Mondhatják sokan, hogy idős volt, de nagyon jó fizikummal bírt, ellátta saját magát és a családját is. Egy baleset miatt kórházba került egy napra, onnan hozta haza. Meg lehet nézni a statisztikákat. Egy átlag nap 350 ember hal meg, a mai napon a covidos elhunytak száma 135 fő. Több, mint az 1/3-a. Lehet mondani, hogy idősek hunynak el leginkább, de abba is bele kellene gondolni, hogy a betegség nélkül lehet lett volna még 15-20 évük hátra.

2020. nov. 27. 17:30
 13/24 anonim ***** válasza:
53%
40 éves munkatársam alapbetegségek nélkül belehalt. Biztosan csak influenza. Elmentek a .... jó?
2020. nov. 27. 18:19
 14/24 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
72%

Nekem eddig kb. 20 munkatársam volt, aki pozitív lett. Ebből az egyik köhécselt, egy másik pedig tüdőfájdalomról és lázról számolt be. 18 teljesen tünetmentesen vészelte át.

Csak, hogy pozitívat is hozzak a sok "bezzegnekemmeghaltakollégám" mellé... Azt is meg kéne említeni, kinek nem okozott súlyos tüneteket, vagy nem halt bele. Azért tart itt az ország, mert mindig csak azt lessük, hogy sötét van, és elfelejtünk felnézni a csillagokra. :)

2020. nov. 27. 18:40
 15/24 anonim ***** válasza:
57%

Ez nem igaz, pozitívan állok a dolgokhoz, a munkamorálom is jó. Mint írtam, nekem is vannak tünetmentes covidos ismerőseim, szerencsére elég sokan.

Ez azért elég erős volt: "a sok "bezzegnekemmeghaltakollégám". Örülök, hogy veszteség nélkül megúsztátok, de egy kis együttérzést azért lehetne tanúsítani a másik felé.

2020. nov. 27. 19:58
 16/24 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
72%

Én együtt érzek, de egész nap mást se hall/lát/olvas az ember, csak azt, hogy hányan haltak meg. Ez így azért elég dark. Ellenben ha hozzátennénk, hogy hányan gyógyultak már ki belőle, egyből máshogy festene a dolog.

És még akkor ránk, gothokra mondják, hogy depressziós, borúlátó... Pedig a környezetemben én vagyok az egyetlen, aki (ha csak ennyiben is, de) pozitívan áll a kialakult helyzethez.

2020. nov. 27. 21:45
 17/24 anonim ***** válasza:
37%

Nem. A betegségek fő oka a maszkviselés, a túlzott fertőtlenítés és a stressz. Ettől lett ez a vírus rosszabb.

A stressz kiváltó okai közt ott van a "veszélyeztetettség érzése", a tünetei közt pedig pont azok, amik miatt most ennyien megbetegszenek: "A stressz az immunrendszerre fejti ki károsító hatását. Az immunrendszer legyengülése, pedig közvetlenül hat a betegségek kialakulására, melyek létrejöttében az érzelmek jelentős szerepet játszanak."

[link]

2020. nov. 28. 09:56
 18/24 anonim ***** válasza:
25%
Egyetlen embert ismerek, akinek komolyabb tüneteket okozott a koronavírus, de ő rettegett is miatta. Az összes ismerősömön tünetmentesen vagy totál enyhe tünetekkel ment át. Ezek után miért higgyek el olyan baromságot, hogy ez a vírus ilyen veszélyes lenne, amikor a tapasztalatok pont az ellenkezőjét diktálják.
2020. nov. 28. 09:58
 19/24 anonim ***** válasza:
30%
Több orvossal is beszéltem, mindegyik azt mondta hogy kamu, eltúlzottak az intézkedések, fel van fújva az egész, de nem mondhatják hivatalosan ki, mert az egzisztenciájukat kockáztatnák. Vagy a lefizetett celebeknek kellene inkább higgyek, akik eljátszák a médiában a hisztis óvodást, miközben percenként kerülnek önellentmondásba?
2020. nov. 28. 10:00
 20/24 anonim ***** válasza:
78%

NINCS VÍRUSTAGADÁS!!

Ti, akik ezt terjesztitek, van egyáltalán arról fogalmatok, hogy ez a szó mit is jelent? Vagy csak mindenhova beböfögitek, mint a kamu média?

Ajánlom mindenki figyelmébe ezt a videót:

https://www.youtube.com/watch?v=E2A91TTW9YA&feature=youtu.be..

2020. nov. 28. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!