Hogyan lehet biztosan elkapni a COVID-ot?
Minden állítólagos veszély faktort kipipáltam idén (utaztam, buliztam, edzőterembe jártam, tömegközlekedtem, a hülye maszkot is csak ott hordtam, ahol muszáj), pár hete voltak is megfázásos tüneteim, azonban az antitest tesztjeim sajnos negatívak lettek, pedig reménykedtem benne, hogy átmentem rajta.
Amíg ez a lezárásosdi zajlik, addig szeretném letudni a COVID-ot, hogy ne olyankor kerüljek karanténba, amikor van értelme élni.
Hol lehet elkapni ezt a csodát? Nyilván a COVID osztály sajnos zárt, oda nem lehet csak úgy besétálni.
Így vágyjál erre, kedves:
Dániában új „Járványjog”-ot vezettek be. Ennek értelmében bárki gyógykezelhető akarata és tiltakozása ellenére is. Tehát a hatóságok dönthetik el az emberi szabadságjogok legdurvább megsértése mellett, hogy kit mikor szállítsanak kényszergyógykezelésre és milyen "kezelés" alá vessenek! És elszigeteljenek! Bárkit kényszerrel beolthatnak! Aki pedig ellenáll, annak fizikai erőszakkal is az életére (betegségére vagy egészségére) törhetnek. A csörömpölő tüntetés, mely 9 napon át éjjel-nappal tartott, arra késztette a dán kormányt, hogy ezt a statáriális törvénykezést mégis visszavonja…
Nem különös, hogy Dánia kormánya a totális terrort készült bevezetni, és nem is tudunk róla?! Nem különös, hogy a dán fővárosban 9 napig folyt a hatalmas tömegtüntetés éjjel-nappal, és nem is tudunk róla?! Nem különös, hogy a dán tömegtüntetés a totális terror ellen sikerrel járt, és nem is tudunk róla?! Mert egyetlen hírcsatorna sem tett említést sem róla… Az emberi jogok elleni sikertelen merényletről mélységesen hallgat a média...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!