Igaz, hogy aki meghalt covidban azok közül legalább a 80 százaléka covid nélkül is meghalt volna egy éven belül?
az a durva, hogy nem csak netes politikai hergelés, hogy kérik, hogy írhassák rá h covid, hanem igaz...
meg ugye, hogy ha valaha volt benne, akkor is ideteszik, ezt is mondják
fogalmunk sincs a számokról így...
Ezaaaz, ébredezünk.
Mikor ugyanezeket először leírtam, mint #1-3, el lettem küldve a f*szba. 🤷🏻♂️
Terjesszétek az igét, hátha.
Lepontoztak érte de nem érdekel mert saját szememmel láttam.
A rokonságot meg nem az érdekelte mit írtak rá mi a halál oka hanem a. Szerettük elvesztése ezért nem harcoltak ....
De akkoris döbbenetes
Ez a tanulmany atlag 9.5 evet elveszteset becsuli halalonkent.
(megbecsultek hany evig elt volna meg a beteg, figyelembe veve a nemet, eletkorat es az alapbetegsegeit).
Nyilvan ez csak egy becsles, nem ismerem a "80%-uk egy even belul meghalt volna" becslesed forrasat es modszertanat, de erosen tulzonak tunik.
azt hiszik, hogy hergelni akarunk, meg vírust tagadunk.
Nem, mert van, és veszélyes is...DE ez a bizonytalanság, tudatlanság nagyon kiborító. Az ember csak áll, és fogalma sincs, mi van igazából.
@1 az a durva, hogy még mindig képes vagy szemrebbenés nélkül ideérni ezt a pofátlan hazugságot. Undorító vagy.
Nem a hozzátartozók döntik el, hogy mi a halál oka, semmi közük hozzá, de persze, azért megkérdezik, olyan tanácstalanok az orvosok...
A 6-os által linkelt tanulmányt én is olvastam, elég reális, amit ott leírnak, a módszertana is jó.(ami le van írva benne nagyjából)
Egy COVID-ban elhunyt volt csak az ismerősi körömben, ő egy 15 évet még lazán élhetett volna, de a közelebbi ismerőseim között lévő veszélyeztetettek nagy részének is bőven lenne még hátra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!