Hogy lehet az hogy ez a covid ilyen enyhe legyen?
Ha jól emlékszem azt mondják, 10 fertőzöttből 1-2 ember lesz komolyabban beteg. Csak éppen nem tudni, ki lesz ez az 1-2. Néha pont a nagyon erős immunkreakció az, amitől végső soron meghal a páciens, de egyelőre nem lehet megmondani, hogy ez min múlik.
A családunkban egy hatvan feletti nő három hétig feküdt, magas láza volt, és rettentően legyengült, bár nem került kórházba. Férje is pozitív lett, hasonló korú, ő tünetmentesen megúszta.
Mindenkin máshogy jön ki. Én ellenpéldákat tudok.
Ismerősőm édesanyja, kórházban.
Munkatársam meghalt.
Édesanyám nagyon rosszul volt, de otthon maradt, már jól van.
És én is iszonyatosan vagyok huszévesként. Életembe nem voltam ennyire szarul.
Nem játék.. nem szabad elbagatelizálni.
Én olyat ismerek, aki 36 évesen került 4 éve kórházba, influenza okozta tüdőgyulladással, közel 3 hónapig volt kómában, 8 hónapig kórházban, 1,5 év volt mire nagyjából felépült.
Sőt olyan covidos családot is ismerek, ahol a 9 fős családból a nagypapa és a 3 éves kislány kivételével mindenki elkapta, mindenkinek más tünetei voltak, hasmenésestől az enyhe köhögésen át az intenzíven töltött 5 hétig.
1-1 eset nem statisztika, tessék hallgatni az orvosokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!