Ha elkaptam a koronavírust és meggyógyultam, akkor utána kell maszkot viselnem?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert augusztusban igazoltan elkaptam a koronát és azóta már meggyógyultam és úgye most jópár hónapig immunitást élvezek a koronával szemben, és ha nem kaphatom el akkor nem is terjeszthetem.2020. nov. 17. 14:44
1/11 anonim válasza:
Kívàncsi vagyok, én most kaptam el
2/11 anonim válasza:
Attól, hogy nem betegszel meg tőle újra, attól a vírusok megtelepednek a nyálkahártyádon és ugyanúgy terjesztheted. Na jó nem ugyanúgy, mert nem tusszögöd szét stb. de terjesztheted
3/11 anonim válasza:
Igen, de mivel a szabályok mindenkire vonatkoznak, és nincs rádírva, hogy van ellenanyagod (amit te sem tudhatsz), ezért igen.
4/11 anonim válasza:
Nem, miért kéne? 🤣🤣🤣
Komolyan az ilyen kérdések mögött hány IQ-val ültök?
Van olyan a közlönybe ami kimondja aki elkapta s gyógyult annak nem kell? Jézusom
6/11 anonim válasza:
1. Nem válogatják külön a gyógyultakat, szóval kell.
2. Augusztus óta már 3 hónap eltelt, főleg, ha akkor nem voltak súlyos tüneteid, lassan már újra elkaphatod.
7/11 anonim válasza:
Igen. Nincs külön szabály arra hogy az aki eddig átesett rajta annak ne kelljenn hordania.
8/11 anonim válasza:
Jelenleg egyszerűbb ezt mindenkitől megkövetelni, mint egyenként ellenőrizni mindenütt, hogy jogosult vagy-e arra, hogy ne hordjál maszkot. Úgyhogy nincs ilyen kedvezmény.
9/11 anonim válasza:
Honnan jön ez a h.lyeség, hogy aki már elkapta, az nem terjesztheti?
10/11 anonim válasza:
Attól, hogy elkaptad egyszer, még terjesztheted. Sőt, meg is betegedhetsz másodszor is, mert nem ad életre szóló védettséget, ha egyszer átesel rahta. Van már egy csomó újrafertőződéses eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!