Utálom -.- utcára se venném föl, ha nem lenne kötelező.
2020. nov. 16. 13:28
2/27 anonim válasza:
Hát,el vagyok benne.
2020. nov. 16. 13:29
3/27 anonim válasza:
Itthon eszembe nem jut felvenni, de utcán már annyira megszoktam, hogy szerintem vírus nélkül is felvenném. Este azért szeretem, mert kuty sétánál nem szívom be a hideg levegőt, és nem tartok attól, hogy megint bszakszik a torkom. Nappal pedig... hát uram isten, nekem kényelmes. És nem azért, mert összetörik rondaságomtól a tükör, csak tényleg... kényelmessé vált. :'D Itthon viszont fölösleges, nem akarom magamon, jó helyen van az akasztón.
2020. nov. 16. 13:33
4/27 anonim válasza:
Az túlzás hogy megszerettem, inkább annyit mondok hogy elfogadom. Otthon soha nem veszem fel, autóba sem. Nálunk csak a forgalmas utcákon kötelező egyenlőre. Mivel mi kis utcában lakunk itt még nem veszem fel, de amint odaérek a kereszteződéshez a másik utcához ahol már kötelező akkor egyből felveszem. Autóból is mielőtt kiszállok oylan helyen ahol kötelező már veszem is fel.
2020. nov. 16. 13:33
5/27 anonim válasza:
Nekem nincs vele bajom, de azert otthonra nem vennem fel csak ugy :D Mivel egyetemen nekunk be kellett jarni sokszor, ezert volt, hogy napi 7-8 orat is rajtam volt, megszoktam.
2020. nov. 16. 13:34
6/27 anonim válasza:
Szereti a halál. Nyáron majd meg fulladtam benne a tömött buszon a negyven fokban, de most már szabadtéren sétálva se jutok friss levegőhöz a legújabb rendelkezéseknek hála. Ráadásul teljesen para, hogy mindenki maszkban van, mint egy posztapokaliptikus sci-fiben. És az is borzalmas, hogy nem látni emberi arcokat, ez még inkább személytelenné teszi a világot.
Alig várom, hogy vége legyen ennek a borzalom járványnak, és ne kelljen többet felvennem, hanem csak egy rossz emlék legyen.
Aki pedig "csak úgy otthon is felveszi" az kezeltesse magát, mert ez beteges!
2020. nov. 16. 13:38
7/27 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy szeretem, de már megszoktam. Már-már néha elfelejtettem levenni, mikor leszálltam a busztól (persze ekkor még nem kellett sok helyen kinn is viselni).
Most a hidegben kinn néha jól is esik, hogy nem fázik az orrom :D
2020. nov. 16. 13:39
8/27 anonim válasza:
Én hordom, és amíg van vírusveszély, akkor is hordanám, ha nem lenne kötelező, de igazából egyre nehezebben viselem. Rettentően kivagyok tőle, és napról napra rosszabb. Inkább nem megyek sehová.
2020. nov. 16. 13:39
9/27 anonim válasza:
Dehogy venném fel itthon. De most a hidegben tökre szeretem, hogy valami takarja az arcom és kevésbé fázik.
2020. nov. 16. 13:40
10/27 anonim válasza:
Megszoktam, engem nem zavar. De miért venném fel itthon? A kabátot is leveszem meg a cipőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!