Mennyire megbízható a gyorsteszt?
Ok negatívak lettek azért.
Mert a pozitív gyors teszt, esetén biztos hogy pozitív vagy.
Ha negatív a gyorseszt, akkor nem biztos hogy negatív vagy.
Ahogy a 2-es is írta, ha pozitív lett, akkor szinte biztosan pozitív vagy.
Az egyik gyártói specifikáció szerint pozitivitásra 99%, negativitásra 90% körüli a megbízhatóság.
Csütörtök hajnalban kapták az uj eljarasrendet miszerint eloszor gyorstesztet kell csinalni. Ha az pozitiv akkor biztos hogy pozitiv vagy. Ha negativ akkor pcr tesztre is mesz mert nem megbizhato a negativitasa a gyorsnak. Pl ferjem.(gyors negativ, pcr pozitiv) Nekem eleg volt a gyors is.(a sok mintha tulterhelte a laborokat) Engem ma hivtak ÁNTSZ - től. Nálam nem akadtak fennt ezen.a hatarozatot nekunk elkuldik emailben. De ha nem kérdezték meg akkor postai uton kuldik ki. Szerintem szerda korul megkapod. Piros tabla mar nincsen. De a rendőrök holnap megkapjak mar a neved es cimed es mennek(elvileg).
De tulterhelt minden es mindenki. Nem kell csodalkozni mar semmin.
Aazt viszont tudom h 10 nap utan akkor oldodik fel a karantén ha minden tuneted elmult. Az izles szaglasod is 90%ban visszajott. De tesztet mar nem csinalnak a "lezarasnal". Marmint amikor vege a karantennak. Ha viszont van tuneted neked kell irnod egy emailt az antsznek hogy kered oket hosszabitsak meg a karantent mert tuneteid vannak még. Remelem valamicsket tudtam segiteni.
Én azt nem értem, mivel vág előrébb ha lesz róla papírod/teszted hogy pozitív vagy??? Neked attól jobb lesz?
A koronát nem tudják kezelni, akkor nem mindegy mivel kell otthon lenned? Influenza vagy korona? Miért élsz halsz a tesztért???
Miért is? Komolyan kérdezem, ki mivel van előrébb ha le tesztelik és kiderül hogy pozitív vagy negatív?
Ha valaki beteg, maradjon otthon. Ha kiderül hogy +, nem tudnak veled mit kezdeni csak lélegeztetni ha szükséges, de ezen kívül nem tudnak kezelni. Akkor minek remegni egy COVID tesztért??’
Haverom megfázásos tünetekkel jelezte az orvosának, hogy kér tesztet. Doki mondta neki, hogy akkor attól a naptól kezdve karantén 10 nap, kimentek tesztelni (PCR), múlt pénteken megjött az eredmény, de rohadtul mindegy volt már hogy pozitív vagy negatív eredményt lesz, mert szombaton úgyis lejárt már a 10 nap karantén, úgyhogy mehetett hétfőn már dolgozni.
De egyébként negatív lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!