Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kisgyermekek is elkaphatják a...

Kisgyermekek is elkaphatják a koronavírust?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy a férjem covidos enyhébb tünetekkel szaglás ízlelés elvesztése, izületfájdalom... az én tesztem negatív (egyenlőre)

Van egy 2 éves kisfiúnk... Nagyon féltem őt! 10 napos karantént kaptunk.... Van olyan család ahol valaki vírusos volt és kisgyermek is van a családba?

Mit tanácsoltok? Hogy próbáltátok a kicsit "védeni"?

2020. nov. 13. 21:16
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Nem sok mindent tudsz csinálni. Egy 2 évest nem lehet aputól/anyutól elszigetelni. Inkább te próbáld kerülni a férjeddel való kontaktot.

Maszkhordás, fertőtlenítés.

Ha el is kapná, nem vsz., hogy komoly tünetei lennének.

2020. nov. 13. 21:23
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk elkapta a kicsi, vagy a kicsitől kapta el mindenki más, nem tudni. Bölcsiből indult. 1,5 évesról van szó, de ő gyorsabban kiheverte, mint a felnőttek
2020. nov. 13. 21:27
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Elkaphatjak es terjeszthetik, de ilyen kicsiknel legfeljebb nagyon enyhe tuneteket figyeltek meg. Ok halistennek tenyleg nincsenek veszelyben.
2020. nov. 13. 22:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Attol függ. Ha van valami veleszületett betegsége pl vérszegénység szívbetegség akkor a tünetek nem enyhék lesznek. Ha semmilyen állandó betegsége van akkor egy kis hapcival meg anyához sírással megússza 5 napon belül
2020. nov. 14. 10:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! Megnyugtattatok picit! :) szép estét nektek! :)
2020. nov. 14. 19:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Persze, siman elkapjak, csak ok eszre sem veszik. Pont ezert a legveszelyesebb horodozok es terjesztok a gyerekek sajnos.
2020. nov. 15. 07:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem is a férjét félti... Aki lehez megfog halni. Hányni tudnék.
2020. nov. 15. 19:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet *
2020. nov. 15. 19:57
 9/10 A kérdező kommentje:

Ilyen válaszolókra nem vagyok kiváncsi, tartsd meg magadnak a gondolataidat! Elvégre te biztos jobban tudod nálam, hogy ki fontos számomra!!!

A gyerekekről kérdeztem nem pedig a férjemről...

Jobbulást!!!!

2020. nov. 15. 22:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Hagyd el, majd talál nálad jobbat. Am meg gyerek tudtommal hamar atesik rajta 😂
2020. nov. 16. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!