Majka csak szimulál a hirnév miatt vagy a covidból tényleg hisztit csinálnak?
Figyelt kérdés
Majka bejelentkezése valami vicc volt...állítólag súlyos oxigén maszkot is kapott kórházban van de eléggé semmi baja nem volt mikor a bejelentkezést láttam, egy órán át beszélt, néha odatartotta a maszkot ha ilyen a súlyos fertőzés eskü mostantól maszkot sem veszek fel sehova..2020. nov. 11. 07:38
11/15 anonim válasza:
Elmondta Majka a videóba, hogy önként ment be tüdő ctre. Rendellenességet találtak és bent tartották és oxigént kap. Ez a vírus veszelyes. Tünetek nélkül is károsodhat a tüdő, ami maradandó károsodást okoz. Szóval vigyázzatok magatokra.
12/15 anonim válasza:
De azért haza jöhetett, úgy hogy tegnap még szipkázta a levegőt + a párja is covidos meg a gyerekeknek haza lehet vinni fuck logik... Csalódtam
13/15 anonim válasza:
Én egy valamit nem értek és az meg az hogy oké van koronavirus de soha nem volt ez mint most ebben az évben hogy konkrétan más betegség már nincs is és konkrétan elküldik a kórházból azokat akik nem covid betegek én ezt tartom furcsának.
14/15 anonim válasza:
13. Csak képes vagy a normális gondolkodásra, ne aggódj csak mert a többi rettegőnek már lebénult az agya.
15/15 anonim válasza:
Azért küldik el a nem covid betegeket, mert kell a hely. Nem olyan furcsa ez. Rengeteg esetszám van. Több, mint amit mondanak. Testvérem laborba dolgozik, tonna számra állnak a minták. A napi közölt statisztikák azok 2 hetesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!