Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi ertelme van a kijarasi...

Mi ertelme van a kijarasi tilalomnak,ha kutyanak is be tudok oltozni es a parom levisz setaltatni?

Figyelt kérdés

A fanak beoltozeses kerdes ihletett. Az elso nekem is a netpincernek valo beoltozes.

Szerintem a netpinceres beoltozes a legjobb. Nagy uzlet lehet a netpinceres ruhazat eladasabol....

2020. nov. 11. 02:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:

"hogy o bizony este 8 utan is oda megy ahova akar (nem munka ugyben)"

Hogyan bizonyítja be a rendőrnek hogy munka ügyben megy? Nekem, és még sok dolgos embernek hiányzik az a 2-3 óra az időbeosztásunkból amit elvettek. Nem olyan munkát végzünk este ami alkalmazotti jogviszony, hanem a családunkért végzett munka. De úgy érzem ez a vita rég nem tényekről szól, hanem hatalmaskodó, otthoni nevelésben kudarcot vallott emberek itt akarják behozni "hogy az lesz fiam amit csinálsz". Nem vagyunk a gyerekeid, hasznos tagjai vagyunk a társadalomnak, és elvesztek 3 órát a napunkból amit arra szánnánk amivel fennt tudjuk tartani a családunkat. Közbeiktatnánk néha sportot is, de nem csak ez indok van, ami miatt nem akarunk hónapokra fél évre olyan helyzetet hogy 8-kor fellőtték a pizsit, csak mert egyeseknek a fiai leszarják a szavukat és a vírushelyzeten akarják kiélni a hatalomvágyukat.

2020. nov. 16. 12:42
 62/75 anonim ***** válasza:

Javaslom olvasgasd az osztrák törvényt, ott szépen kitételesen le van írva mindaz, ami általában adódik a dolgos emberek életében este.

Nem kell a rizsa hogy jót akarsz, süt belőled a katonásdi hatalmaskodás.

ha még egyszer figyelmen kívül hagyod azt hogy írtam: A JELENLEGI OSZTRÁK KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁS JÓ LESZ, AZ OTTANI PANDÉMIA SZAKÉRTŐKKEL EGYETÉRTEK, akkor tényleg vizsgáltasd meg az agyadat mert valószínű ráment a covid.

2020. nov. 16. 12:51
 63/75 Wadmalac ***** válasza:
69%

"A JELENLEGI OSZTRÁK KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁS JÓ LESZ, AZ OTTANI PANDÉMIA SZAKÉRTŐKKEL EGYETÉRTEK"

Hurrá. Pont most vezetik be ott az EGÉSZ napos kijárási korlátozást. Csak munka, bevásárlás és egészségügyi beszerzés, orvoslátogatás. Ennyi.

"süt belőled a katonásdi hatalmaskodás"

Az katonai hatalmaskodás, hogy pár hónapig be kell tartani pár korlátozást, amitől nem fog összedőlni az életed?

Amiket nálad okosabb emberek találtak ki.

Nálam is okosabbak, igen.

Csak én nem érzem magam kocsmaforradalmárnak, hogy köpködjek mindenre, ami közérdek és ideiglenesen a személyi érdekeimet túlélhetően korlátozza.

2020. nov. 16. 13:45
 64/75 anonim ***** válasza:
Igen, a jelenlegi alatt azt értem amit most bevezetnek, az egész napost, mert hiába egész napos attól még nem zárják be mindenáron az embereket, fontos ügyben mehetnek, és mozoghatnak is...Jaj már. Hányadszor kell leírni ugyanazt, a covid biztos hogy lefárasztja az agyat is mert nehezebb a felfogás.
2020. nov. 16. 23:43
 65/75 Wadmalac ***** válasza:
69%

"hiába egész napos attól még nem zárják be mindenáron az embereket, fontos ügyben mehetnek, és mozoghatnak is."

Itt is.

Lehet menni munkába, orvoshoz, bevásárolni.

Ebből az utóbbi értelemszerűen nem éjjel.

Ausztriában sem.

Este 8 utáni kocogás: nem, az nálunk nem.

Nem azért, mert a kocogók terjesztik a vírust, hanem azért, mert egy olyan nép vagyunk, aki csakazértis mindent máshogy csinál, mint ahogy engedélyezve van.

És az esti kocogásra adandó engedélyt a "trükkösök" minden másra használnák.

Meg kell csak nézni, milyen szabálysértések történtek a jelen éjjeli korlátozás alatt.

Kutyasétáltató nem képes a kutyáját a lakóhelye 500 méteres körzetében megtenni, neki el kell mennie kirándulni.

Nem kutyasétáltatók nem hogy csak kint vannak, de csoportban.

Mert a hülyeségre nincs gyógyszer, csak az általános szabály.

És elvárod, hogy téged kezeljenek másként, mert te nem vagy olyan.

De.

Olyan vagy.

Mert már most azon habzik a szád, hogy mondjuk 30 napig (hosszabbítás esetén esetleg 60) este nyolc után nem mehetsz ki rohangálni.

Olimpiára készülsz? Hivatalos sportoló vagy?

Nem.

Olyan krónikus betegséged van, hogy ha kihagysz két hónap ÉJSZAKAI sportot, abba belehalsz?

Nem.

És itt téped a szád. Baromságon.

Szerinted én élvezem, hogy semmi nincs nyitva, hogy nem mozdulhatok ki?

Hogy hajnalban melóba, délután melóból, aztán csak a tévét nézhetem, vagy a plafont?

Hogy a bringáim a kamrában porosodnak és csak esetleg vasárnap délelőttönként gurulhatok egy kört?

Évtizedekig kerékpár-versenyeztem, szerinted nekem jól esik?

Nem.

De most xarban van a világ nagy része. És ha azt akarjuk, hogy mielőbb vége legyen, a lehető legkisebb áldozattal, akkor ezt most el kell viselni.

Neked is, nekem is két hónap az életemből, amikor élhetnék jobban, ha ez nem lenne.

De ez van.

Nekem speciel élnek az idős szüleim, akik részei a legveszélyeztetettebb csoportnak.

Az ő érdekükben megteszem, amit kell.

És nálam okosabbak döntötték el, mit együnk.

Én nem érzem magam képesítettnek, hogy őket felülbíráljam.

Te sem vagy az.

Csak én ezt elismerem és elviselem.

Te meg téped a szádat értelmetlenül.

2020. nov. 17. 07:19
 66/75 anonim ***** válasza:
51%
Az egész "irományod" tömény borzalom és bullshit. Az egész úgy nem igaz ahogy van. Velem kapcsolatban a feltételezéseid nagy része félrement. Nem csalódtam benned :))) Bárcsak átmennél más fórumra okoskodni. Annyira idegesítő vagy :) De tényleg leszarlak regényeket is írhatsz a tévedéseidről.
2020. nov. 17. 13:01
 67/75 anonim ***** válasza:
51%
Abban egyetértek hogy elviselem, természetesen, de hidd el szívesebben viselnék el olyat, aminek van értelme. Nem értem miért nem lehet az a k tilalom 9 órától vagy 11-től, mint más értelmes országokban, mert nem egy nem kettő családtagomnak igen komoly problémát okozott már hogy ehhez kell szervezni az életét, és rohadtra nem bulizásról van szó. Mi jelenleg köszi jól vagyunk megoldjuk a sportot, de továbbra sem látom mi az összefüggés az idős szüleid életben maradása és a 8 avagy végre valahára legalább 9 órás lezárása között az estének, de semmi kompromisszumra nem vagytok hajlandóak.
2020. nov. 17. 13:05
 68/75 anonim ***** válasza:
Tessék, Csehországban 9-től volt és kezdenek túljutni rajta. Ja neked nem gond ha kevesebb a bevételed, mi? Ha egy csomó pluszköltsége lesz a családodnak, kihajtják a belüket hogy hazaérjenek 8-ra, és kevesebbet tudsz dolgozni is így? Sebaj! Legfeljebb eladod a méregdrága versenybringáidat a falról. Ilyen az amikor úrigyerek megpróbál tanácsokat osztogatni az átlag anyagi helyzetben lévő dolgozó népességnek.
2020. nov. 17. 13:43
 69/75 Wadmalac ***** válasza:

" Ilyen az amikor úrigyerek megpróbál tanácsokat osztogatni az átlag anyagi helyzetben lévő dolgozó népességnek."

Ha nem lennél ilyen korlátolt, ismeretlenül is mindent, mindenkit kategorizáló szűk látókörű majom, nem attól éreznéd magas király gyereknek, hogy ilyen szarságon floodot nyavajogsz magadból.

Mintha a kivégzésedet szavazta volna meg a kormány.

De ha a cseh 9 óra lenne, nem 8, az már húdejó. A világmegváltó egy óra.

Egy lóxart. Ha 9 lenne, akkor most azon rinyálnál.

Annyira szánalmas.

2020. nov. 17. 13:56
 70/75 anonim ***** válasza:
Ok mibe fogadunk hogy nem "rinyálnék" a 9 órán? Cseheknél is az van. Ha nekem kellene törvényt hoznom, fél 10-re tenném. 9 teljesen jó. Valamennyi korlátozást jónak tartok, nyilván úgy hogy az emberi jogok teljesüljenek. Te az emberi jogok esküdt ellensége vagy? Egyébként neked minden rinyálás aki nem azt mondja mint te? Hát neked kár volt annyit biciklizned. Azt hittem az jót tesz az embereknek. Bár képzelem anélkül milyen lennél... Huh.
2020. nov. 17. 21:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!