Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hova sorolod magad? Vírusfetis...

Hova sorolod magad? Vírusfetisiszta vs. Járványtagadó.

Figyelt kérdés

Több lehetőség szándékosan nincs, mert ha valaki nem ért egyet a másikkal, akkor azt az emberek rögtön beskatulyázzák a másik kategóriába és épp ezért mindig a másik kategóriába tartozó ember a hülye.

Virusfetisiszták: Akik szerint egy rettentően veszélyes vírus van és szükségesek a korlátozások és a maszkviselés, tehát félni kell.

Járványtagadók: Akik szerint nincs járvány, mert a vírus nem annyira veszélyes, hogy korlátozásokra lenne szükség, a szabadság és az alapvető jogok fontosabbak a számukra.

2020. nov. 10. 13:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#10: Mert most az van, hogy ha egy picit is más a véleményed, mint a másik embernek, akkor rögtön csak hülye lehetsz. Esetleg talán még választhatsz magadnak pár hasonló negatív jelzőt, vérmérséklet szerint.
2020. nov. 10. 14:46
 12/14 anonim ***** válasza:
24%

"Hetente 2-3 ismerösöm hal bele a vírusba."

Hogy nem sül a szemed, Isten lát ne felejtsd el!

2020. nov. 10. 15:17
 13/14 anonim ***** válasza:
79%
Félni nem kell, csak óvatosnak lenni. Én nem rettegek az autóban ülve, de mégis mindig bekötöm a biztonsági övet. Most ugyanígy fölteszem a maszkot.
2020. nov. 10. 17:12
 14/14 anonim ***** válasza:
60%

6. Az mióta járványtagadó, aki szerint van járvány, viszont nem akar éhezni vagy utcára kerülni, vagy csak évekig bezárva élni?

Járványtagadó vagyok, pedig tudom, hogy járvány van, a maszkot is felveszem, igyekszem nem megfertőzni másokat de azért van egy határ, amin túl nem engedek a normális életemből. Most pl. reggel héttől este hétig fogok dolgozni (igen, tudom, hogy szombat van), szóval mindjárt indulok futni, ahogy eddig is tettem minden hajnalban munka előtt. És megbachatja a rendőr a karva anyját a kijárási korlátozásával együtt, járvány előtt is azért jártam éjjelente futni, mert akkor nincs ember az utcán, szóval vicc kategória hogy betiltották, idióta szabályokat meg nem vagyok hajlandó betiltani, büntessenek meg nyugodtan, fizetni nem tudok mert koronakárosult vagyok (nem volt munkám márciustól augusztusig a koronahisztéria miatt, és most még az adósságom nyögöm), max. leülöm, de leszrom igazából, a böriben van kaja, könyvtár meg konditerem is, jelenleg jobb hely mint a "szabad" kinti világ :D

2020. nov. 14. 03:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!