Van más is, aki azért nem teszteltette magát covidra, mert bár a tünetek megegyeztek a covidéval, akkor ugrott volna minden lakáson kívüli program és nem akart karanténban lenni?
Nekem pont fordítva volt. Nem volt tünetem ,semmi probléma de lett volna egy elektív mûtétem. Ebbôl kifolyólag egy kötelezô PCR teszt, ami persze pozitív lett.
Így nem hogy mûtét nem lesz(amúgy se lett volna a helyzetnek köszönhetôen) de be is vagyok zàrva negyedmagammal tünetmentesen. És kikészülnek az idegeim.
Tehàt vegye mindenki komolyan ezt az egész s.art ami most körülöttünk folyik. A komoly tüneteket produkàlók miatt, a veszélyeztetettek miatt illetve a hozzàm hasonló szerencsétlenek miatt :(
Mennyi fogyatekos. Te uristen.majd ha ebben a NEM LÉTEZŐ VIRUSBAN valaki hozzatartozód meghal. Probaljatok meg nem sirni oke? :D
Tudjatok hany alapbetegseg létezik? Lehet ahol jartok ott eppen van egy leukemias gyerek...es te pont megfertozod. Jaaa.... Hogy amugy is meghalt volna???? Barmok. Ugyanugy mint az oltas ellenesek. (es itt most nem a covid oltasra gondolok) tipikusan az onzo emberi faj mintapeldanyai vagytok. Legyszi majd uljetek le a kanapera es rotyogjetek el magatokon micsoda csudajofej emberek vagytok. Egyebkent engem egy ilyen barom fertozott meg. Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!