Milyen fertőzést okozhat a patkány azzal, hogy az almásládában mászkál, egy-két almába bele is harap?
Nem a pestisre meg hasonlókra vagyok kíváncsi, hanem az olyan dolgokra, amelyek ma Magyarországon reálisan előfordulnak néha.
(Az biztos, hogy patkányokról van szó.)
Köszönöm. Azt írják, az általában nem veszélyes. Terhes nő nincs a környezetemben.
Kb. minden egyes almához hozzáértek, mert minden ládában voltak rágottak, általában csak egy apró harapás, kóstolónak. Úgy egy mázsa, 2 nap alatt történt a dolog.
Van a patkányharapási láz, meg jópár súlyos fertőzés, amit terjesztenek, főleg az ürülékükkel.
A bennünk élő szörnyetegek sorozatban jópár patkány által terjesztett eset volt, főleg agyhártya gyulladás volt.
Én is a patkányokkal szórakozok itt vidéken, rengeteg elszaporodott, vannak almafáim, de ki lesznek vágva. :( szerintem kinyírtam már szeptember óta vagy 50 patkányt, fogókkal, de nem látom a végét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!