Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Azok az emberek akik kiröhögik...

Azok az emberek akik kiröhögik a koronavírusos híreket és lesz**ják a járványt azok azért teszik, mert tök egészségesek és a rokonaik is azok?

Figyelt kérdés
Mert nemrég írtam ki egy kérdést és többen írták, hogy tök felesleges a maszk meg nincs is járvány. Ezek kivétel nélkül makkegészséges sportoló fiatalok voltak ami azért kínos számomra mert jómagam is az vagyok de autoimmun beteg. Ezeknek se a szüleiknek ill. az ismerőseiknek egyáltalán nincs semmiféle egészségügyi problémája, hogy ennyire telibesz**ják az egészet? Ez amúgy felérne egy burkolt súlyos testi sértésnek vagy bioterrorizmussal, mert potenciálisan megbetegíthetnek bárkit az idióta hozzáállásukkal és még senki nem is kérheti számon rajtuk, hogy xy beteg kollégája azért halt meg, mert az idiótája nem volt képes felvenni normálisan a maszkot és durva esetben még szándékosan rá is köhögött (New Yorkban így halt meg egy taxisofőr akinek nem akart a baromja fizetni és bosszúból leköhögte). Ezek ennyire büszkék, hogy nem érheti semmi probléma őket?

2020. nov. 5. 12:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

@Kérdező

Ha gondolod, akkor írj rám privátban és elmesélem, hogy a feleségemmel milyen irányba indultunk el. Hátha megoldás lehet a te problémádra is.

2020. nov. 6. 09:25
 12/22 anonim ***** válasza:
igen
2020. nov. 6. 09:35
 13/22 anonim ***** válasza:
38%
Nem félek a kovidtól, mert fiatal vagyok és egészséges.
2020. nov. 6. 09:36
 14/22 A kérdező kommentje:
#13: És nagyszüleid, szüleid? Mind egészségesek? Nincs beteg ismerősöd? Sajnálnád, ha valamelyikőjük meghalna? Önző vagy!
2020. nov. 6. 11:39
 15/22 anonim ***** válasza:
38%
Képzeld, nincs egyik sem, akkor miért lennék önzõ?Elõre leszögezem hogy számomra noname emberek nem számítanak.
2020. nov. 6. 13:59
 16/22 A kérdező kommentje:
#15: A számodra noname emberek a kib****ott honfitársaid, akik többek között a nyomorult taníttatásodat (ha sz**os iskolás vagy) finanszírozzák/finanszírozták azzal, hogy beleadtak a közösbe rengeteg adó formájában és hozzájárulnak, hogy működjön valahogy ez az ország.
2020. nov. 6. 20:55
 17/22 anonim ***** válasza:
32%
Nem változtat a véleményemen.
2020. nov. 6. 21:23
 18/22 anonim ***** válasza:
23%

Kérdező dehát nem betegek az emberek. Alig van táppénzes dolgozó, hiányzó gyerek az iskolákban, óvodákban. Tudatos ember látja, hogy nincs járvány egész évben nem volt. Csak a birka, otthonülő, özvegy, akinek se kutyája, se macskája, csak a TV-t bámulja a szappanoperákkal van félretájékozódva.

Ébredj már, ne egy aktív embert oktass. Aki keresi a szádba a kenyeret és látja mi folyik itt.

2020. nov. 7. 01:37
 19/22 anonim ***** válasza:
77%

Ehhez a témához már hozzászóltam, de most azért nem állom meg.És tudom, hogy nem nekem szól, csak felkaptam a vizet.

18-as: "Aki keresi a szádba a kenyeret." Egyrészt nem lehet tudni, hogy a kérdező mit dolgozik és mióta, a másik, hogy magam letettem a saját 33 év munkaviszonyom (el is vettek belőle, hogy a korom miatt nem lehet ennyi évem) mielőtt leszázalékoltak. Tudod több helyen dolgoztam egyszerre, és akkor még olyan világ volt, hogy a másodállásban is bejelentettek. Az én számba nem keresett senki kenyeret, esetleg abból tanítottak téged, amit én befizettem. És nem amolyan úriasszonyos depresszióval kerültem bizottság elé,amit 247 papírral kellett bizonyítani, hanem szklerózissal.

Meg nincs beteg? Ezt nekem ne próbáld beadni. Az egyik lányom munkatársa megkapta és vérzéses tüdőgyulladásban halt meg, a másik lányom most keveredett ki belőle.

És azért mert valaki otthon ül (kényszerből) az nem feltétlen tájékozatlan, vagy szappanoperákat néz. Nem értem, miért kell sértegetni az embereket. Valahol itt le is írtam ezt, hogy a fiatal az időset, az idős a fiatalt és kb. mindenki mindenkit szid.

Egyrészt nyilvánvaló dolgot tagadsz, másrészt olyan emberekről van véleményed, akikről nem tudsz semmit.

2020. nov. 8. 01:50
 20/22 anonim válasza:
38%

A vírus gyenge mint a harmat, de most az influenza szezonban az azonos tünetek miatt mindent erre fognak. Azért az kva érdekes, ha elkapod ezt a rettentőhalálos nyavaját (amit érdekes módon csak teszttel lehet kimutatni), az életmentő gyógymód, hogy maradj otthon két hétig. Vicc.

Aki be van szaaaarva annál működik a propaganda gépezet, aki tudd és mer gondolkodni az meg "vírustagadó szociopata komcsilibsi, stb." Higgyetek a médiának, és meg se próbáljatok számolni vagy gondolkozni, erre van szüksége a kormányoknak!

Az is mellékes hogy idén járvány időben kevesebben haltak meg mint tavaly!

Pelenkátok legyen elég :D

2020. nov. 16. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!