Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Sosem fog vissza térni higz...

Sosem fog vissza térni higz érezzem a szagokat, illatokat?

Figyelt kérdés
Kinél meddig tartott? Október 13 - ám vettem észre hogy nem érzek semmit. És ez még a mai napig tart.

2020. nov. 4. 06:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nekem most van egy hónapja, már erősebb illatokat parfüm, öblítő ha m3gszagolom érzem, de amúgy még nem. Nagyon nagyon zavaró, és persze aggódom hogy sosem tér vissza.
2020. nov. 12. 06:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Két hete volt egy elhuzodo arcureg és légúti panaszokkal tarkított vírusos betegségem. (köhögés, egy esti láz, tele orr és arcureg, de mégis szelet az orrom). Dokino először - telefonon- neocitrant stodal írt, egy hét múlva meg mindig tartott, akkor kaptam egy 3 szemes gyilladascsokkentő gyógyszert. Azi forte-t. Jobban lettem tőle, de még vannak tüneteim. Az íz és szag értékelésem elvesztettem, de ugye orr és mellék üreg gyulladásos betegségeknél ez jellemző tünet. Meg mindig nem tért vissza két hét alatt, szagokat hebe hoba érzem kicsit, ízeket is van amit igen van amit nem. Nem túl jó így főzni, unom, nem tudom meddig tart. Gyanítom nem fog hamar visszaallni. Nem hiszem hogy covidom volt, de azért betartottam mindent.
2020. nov. 15. 12:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem covidom volt (felső légúti vírus) elment a szaglás íz erzekelesem. 1,5 hónap után javult, de nem teljesen. A háziorvos írt fel neuro multivitamint (b3b6b12 vitamin) helyretette egy héten belül.
2020. dec. 28. 18:09
 14/15 anonim válasza:
Mi újság kérdező, hogy állsz az ízekkel, szagokkal? Javul már?
2021. jan. 26. 06:29
 15/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, még mindig csak ha erősen bele szagolok dologba, akkor érzem, amúgy nem. Több mint 3 hónapja ez van.
2021. jan. 29. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!