Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez ugye vicc? A többi lent...

Ez ugye vicc? A többi lent olvasható

Figyelt kérdés
[link]

2020. nov. 3. 17:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Melyik része nem tetszik?
2020. nov. 3. 17:52
 2/15 A kérdező kommentje:
Mikor voltál kórházi fekvőbeteg?
2020. nov. 3. 17:57
 3/15 anonim ***** válasza:
Egyszer toxikológián voltam egyszer meg zártosztályon, de már nem most.
2020. nov. 3. 17:59
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem ertem melyik resze nem tetszik en sem. Pelda? Oke, budi papir kene legyen, de mint tudjuk soha nem volt es nem is lesz. Tovabb, mi a problemad?
2020. nov. 3. 18:01
 5/15 A kérdező kommentje:

6 törülköző, 3 szivacs, 3-4 váltás hálóruha/pizsama, 7 váltás zokni, 7 váltás alsónemű, papír kéztörlő, szájmaszkok, pohár/bögre, tányér, keksz, nedves törlőkendő .....

Anno semmit nem vihettem be, adtak kórházi hálóruhát rajta kórházi emblémával (rendszeresen cserélték), kórház feliratos tányérokban adták az ennivalót, ..... nem sorolom, akinek nem volt adtak papucsot is.

A bevitendő kórházi csomagból hiányolom a több váltás lepedőt, párnahuzatot és takaróhuzatot, a párnát és takarót/paplant, végül az ágyat.

2020. nov. 3. 18:12
 6/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk alap kene legyen hogy torolkozot rendszeresen cserelunk, sajnalom hogy hozzad ez nem jutott el eddig. Foleg korhazban, ahol midnenfele ember van, midnenfele betegseggel, foleg hogy most itt a korona, en is napi szinten valtogatnam a torolkozot. Szivacsot detto. Pizsamat adnak ha jo az ami rad rohad, meg mar 1000 emberen volt, de nekunk pl direkt mondtak hogy vigyunk pizsit sajat reszre, valtasban is. Kajat a legtobben nem ettuk meg, csalad hozott mindig, es sajat szendvicset, fott kajat ettunk, sajat evoeszkozzel, sajat tanyeron. Agynemut persze a mai napig sem kell vinni, nem kell tultolni a cinizmust. :)
2020. nov. 3. 18:36
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem a tamponhasználat mellőzése szúrt szemet, azt nem értem. ?
2020. nov. 3. 19:09
 8/15 A kérdező kommentje:

Mint írtam, régen a kórház adott hálóruhát, rendszeresen cserélve. Nyilván ezek ugyanúgy fertőtlenített tisztításon estek át, mint a lepedő, párnahuzat, takaróhuzat, ha már kórház.

Úgy tűnik, a régi közkórházi körülményeket ma a magánkórházak biztosítják, kibővítve az étlap szerint választható menüvel.

2020. nov. 3. 19:20
 9/15 anonim ***** válasza:

"Mint írtam, régen a kórház adott hálóruhát, rendszeresen cserélve"

Az utóbbi 20 évben rendszeresen jártam a kórházakat. 20 éve, és mai is, adnak pizsamát. De lehet vinni sajátot is. Nyilván ha benn fekszik a kórházban plusz 50 koronás, az erőforrásokat is osztani kell.

2020. nov. 3. 19:25
 10/15 A kérdező kommentje:

Mosogatószer-mosószivacs .... hogy elmoshassad az evőeszközeidet-tányérodat-poharadat. Hm, ezt is vihetsz.

Régen higiéniai szempontok miatt nem kellett bevinni semmit, ezzel gátolva egy esetleg kívülről behurcolható fertőzést, betegséget.

2020. nov. 3. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!