Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A híres covid-19 tényleg...

A híres covid-19 tényleg létezik vagy kamu?

Figyelt kérdés

Több olyan emberrel is találkoztam akik hangosan ordibálnak hogy hazugság, kamu.

Vírusok nem léteznek.

De akkor a pestis az mi volt??

2020. okt. 26. 18:55
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
60%
Az meg a másik hogy sorra utólag töltik fel a koronavírus adatokat hogy félelmetesebb legyen [link]
2020. okt. 26. 19:55
 22/43 anonim ***** válasza:
36%
#17 Nem értem mi a gondod, azt hiányolod hogy nem írunk be konkrét neveket a fertőzöttek mellé? Mert nem lehet. Annál többet nem lehet mondani személyiségi jogok megsértése nélkül, hogy leírom neked a munkahelyemen kolléganőm fia volt kovidos szeptember elején, a lányom egyik tanárának gyereke 1 hónapja, másik tanára a szeptemberi oktatást otthonról kezdte meg online a karanténból, az osztálytársának legjobb barátja 2 hete volt pozitív, és 4 napja szólt az osztályfőnök, hogy az egyik osztálytárs édesanyjánál is kimutatták. Közben az egyetemi oktatóm mondta le a mai óráját mert covid-19 pozitív lett a múlt héten levett mintája, a férjem munkahelyén meg már vagy 8 kollégájánál mutatták ki a fertőzést a szűkebb környezetében március óta és céges szinten sokkal több embernél, mert őket rendszeresen szűrik.
2020. okt. 26. 20:01
 23/43 anonim ***** válasza:
65%
Autóbalesetet minden nap látok, meg égő Audikat. Kovidot még sosem láttam. Ez mondjuk még a kisebbik baj, de te sem tudod alátámasztani. Ennyi érved van: hát mert azt mondták. És mert mások már látták mikroszkóp alatt.
2020. okt. 26. 20:05
 24/43 Lazy Lover ***** válasza:
83%
Tovább megyek a madár influenza is korona vírus sőt az ember influenza is az.... Mutassanak már meg 1 koronás kórházat a média le bukott már rég ez a vírus igazából nem létezik így csináltak világ válságot
2020. okt. 26. 20:11
 25/43 anonim ***** válasza:
79%

"17 Nem értem mi a gondod, azt hiányolod hogy nem írunk be konkrét neveket a fertőzöttek mellé?"

Nekem ugyan semmi gondom. Neked okoz problémát hogy nem hiszem el. Én még nem találkoztam olyannal aki megkapta, hallani sem hallottam ilyenről és neked sincs ilyen adatod. Mellékesen jegyzem meg névtelenül a neten egyébként sem lenne túl hiteles, tehát maradhatunk is annyiban, hogy én nem hiszek benne.

2020. okt. 26. 20:11
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés egyébként jó, mert itt ütközhetnek az érvek, de ennél tovább máskor sem jutottunk még.
2020. okt. 26. 20:14
 27/43 anonim válasza:
58%

25-ös, lehet, hogy te is megkaptad csak tünetmentesen átment a szervezeteden és nem okozott rosszullétet.

Ne haragudj, de buta vagy, hogy nem hiszed el. Ezek szerint te az Aids-ben sem hiszel, mivel még nem találkoztál ilyen beteggel és nem ismersz Aids beteget?

2020. okt. 26. 20:17
 28/43 anonim ***** válasza:
#25 Azért azt látni, hogy a lapos Földben nyilvánvalóan hiszel, hisz azt látod, hogy amin jársz az lapos.
2020. okt. 26. 21:03
 29/43 anonim ***** válasza:
55%
Elég sok embert ismerek, aki elkapta, többről tudok, aki bele is halt...Létezik és elég szar...
2020. okt. 26. 21:39
 30/43 anonim ***** válasza:
32%
#23: Tudod, mikor hiszem el, hogy naponta látsz égő Audit.
2020. okt. 26. 21:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!