Hogy lehetséges, hogy ilyen súlyos járványhelyzetben legális dolog a szakáll-bajusz ami a legnagyobb vírusgóc az arcon?
Figyelt kérdés
2020. okt. 26. 17:16
11/17 anonim válasza:
Akik szerint a maszk nagyon fontos és hasznos, mert ez akadályozza a vírus terjedését, szerintem teljesen mindegy, mit gondolnak, mert csak olyan helyről tájékozódnak, aminek eleve nem célja az objektív hírközlés... :D Ezek alapján nagyjából azoknak hasznos, akik március óta a saját kertjükbe is alig mertek kimenni...
12/17 anonim válasza:
13/17 anonim válasza:
Uff... Én erre már csak ezt tudom reagálni akkor:
14/17 anonim válasza:
A szakáll tényszerűen csökkenti a maszk hatásosságát, mert miatta kevésbé lehet az arcra fektetni. Az már más kérdés, hogy nélküle is össze-vissza hordják, továbbá, hogy a szabályos viselet sem garancia semmire.
15/17 A kérdező kommentje:
Akkor a maszkhordást is töröljük el az a véleményetek? Mert az kicsit durva, hogy maszk kötelező és értelmes védekezési eszköznek ismerjük el a szakáll az bezzeg meg opcionális! Akkor miért nem mártjuk meg egy vírus és baktériumtelepben a maszkjainkat mielőtt felvesszük?
2020. okt. 27. 07:28
16/17 anonim válasza:
szegény muzsikok...történelem ismétli önmagát
17/17 anonim válasza:
Ilyen hülye kérdést se olvasni mindennap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!