Miért kell ide az oldalra állandóan leírni valakinek a
napi új korona fertőzöttek számát? Miért kell még
ezen az oldalon is a pánikot kelteni?
Figyelt kérdés
Van pedig elég pánikkeltés a hírekben, meg ez a téma folyik a csapból is, aztán még itt is ezzel kell szembesülnöm. Durván pánikbetegként ez nem túl jó
Irogassa ha ebben leli örömét, úgy is a szokásos miért nem zárnak be az iskolák a vége.
2020. okt. 25. 10:11
2/16 A kérdező kommentje:
Csak most is megláttam előbb aztán úgy bepánikoltam hogy a rosszullét kerülget azóta is. Meg máskor is volt már ilyen
2020. okt. 25. 10:13
3/16 anonim válasza:
Hát ez ilyen, mármint elkerülni úgy sem tudod mert rengeteg helyen szembejön a hír, de nézd úgy hogy legalább túl vagy rajta és később nem ér rosszul a hír.
2020. okt. 25. 10:17
4/16 anonim válasza:
Mert hülye troll és/vagy unatkozik és/vagy provokálni akar.
2020. okt. 25. 10:36
5/16 anonim válasza:
Stresszkezelési gondjaid vannak, ha egy naponta ismétlődő hírtől rosszul vagy. Még hónapokig, talán évekig ez fog menni, a struc politika pont olyan hülyeség, mint a pánikolás.
2020. okt. 25. 10:42
6/16 anonim válasza:
2
A rádióban is állandóan ezt mondogatják.Én általában wc-zés közben hallgatom az adatokat.Jókat lehet sz.rni rá.
Ez miatt nincs ok a pánikra.Úgy se tudod,hogy mi a valóság.Lehet,hogy 100 fertőzött van vagy 100000 vagy egy sem vagy 14 milliárd...
2020. okt. 25. 11:00
7/16 anonim válasza:
Azért, mert a sok hülye önző ember élvezi, hogy tönkreteheti más ember életét azzal hogy maszkot meg korlátozásokat akar. Hát akkor hordjanak ők, de ne más fütyülőjével verjék a csalánt. Lehet, hogy ők élvezik, hogy tönkremegy a cégük, elveszik a jövedelmük, oda a szabadságuk, de sokan nem. A rettegők nincsenek tekintettel másokra, csak saját magukra, mintha még soha nem lettek volna betegek. Ha nekik szar, legyen másnak is.
2020. okt. 25. 11:25
8/16 anonim válasza:
7-es, miért, te talán tekintettel vagy bárkire saját magadon kívül? Neked is csak az számít, hogy te ne menj tönkre, meg ne legyél korlátozva, felőled mindenki más megdögölhet, mert hát krónikus betegek, úgyis meghalnának pár éven belül, stb.
Fú de utálom az ilyen szemforgató embereket...
2020. okt. 25. 11:54
9/16 anonim válasza:
#7 Te nagyon szerencsétlen, kinek az élete megy tönkre egy maszk felvételétől?
2020. okt. 25. 18:25
10/16 anonim válasza:
#9: A jelződdel magad minősíted. Kultúrált ember nem pocskondiázza kapásból ismeretlenül a másikat.
Amúgy meg nagyon soké. Például azt asztmásoké, illetve mindenkié, akinek még fontos a szabadsága. Attól hogy te asszisztálni akarsz egy új rabszolgatartó társadalom kialakulásához, más még nem. A maszk az új sárga csillag, egy jelkép is. Nekem és nagyon sok más embernek még fontos a szabadság. Te eldobhatod a tied, mert félsz, mintha még sosem lettél volna beteg, de én nem akarom. Önző módon csak a saját érdekeiteket nézitek, egyáltalán nem törődve azzal, hogy más esetleg gondolkodik és nem ilyen világban akar élni, mert erre rámegy az egészsége, az élete, mindene.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!